Jan 3, 2011

the best damn thing!!

chemistry-cg hani...
huhhh??wat's coming on??wtf?!*sory i have to...
aceli,sume budak2 yg amik aliran sains yang cg hani ajar x suke langsung dye ajar!!
garang??tak kesah...
tapi kalau garang ajar faham,takpela jugak!!
ni dah la garang,ajar satu habuk pun tarak faham!!
sorry!don't blame it on me!!
tak percaye,tanyalah sama budak2 yang pernah jadi anak murid dye..
budak yang pandai+genius pun tak faham...apetah lagi budak yang bingai+blur...
bertambah-tambah ketidakfahaman mereka2 itu..!!haaiiisshhh..
*aceli bukan bingai,kurang pandai je..nanti orang cakap bahase aku kasar pulak!!ngee~
students 5SC1 2011...
menunjukkan muka kejutan elektrik mereka apabila mendapat jadual kelas pertama utk tahun ini!!
hahahaaaa...ini semua gara2 guru-guru subjek yang mengajar kami dis year ibarat menyuruh kami bersabar tahap 3000%!!ouhh..sory ye..bukan semua...ade la segelintir..
huuuaaaa!!yang paling amat sangat terlalu kami risaukan ialah subjek CHEMISTRY!!
tolong!!!kami mahukan cikgu haswadi...
s0bb2x!!
hahaaa...tension je tengok muke sorang2 mmber aku tadi macam dapat mempelam masam je bile tahu cikgu hani yang ajar..hhhuuuuu!!!
pakat dok merah la markah sorang2!
so bile dah tahu dye yang ajar,aku n best buddy aku,Hazdnul Shafina bertekad untuk belajar dengan top Chemistry tcer,Cikgu Haswadi...

No comments: