Jan 2, 2011

heLLo SPM 2011!!

salam...sebelum tu wan nak ucap SELAMAT TAHUN BARU 2011...
maklumla wan tak berkesempatan nak wish tyme 2011 menjelma..internet bermasalah..
2011??
ohhh...!semestinye wan dah jadi FORM 5..
yyyaaayyy!!
huhhh??FORM 5??what??
for sure la wan kene amik SPM  xamination kan??huhuu..takutnye!
harap2 wan dapat berikan fokus yang lebih dalam kelas..
doakan untuk kejayaan wan!!mudah2an tidak ada ape2 halangan yang mendatang kelak..
sebenarnye wan still takut+gementar+gemuruh+menggigil+parkinson..semua ada!!
hahhh??parkinson???x mungkin2..hehee
mengikut pandangan wan la kan,blogger2 yg follow wan kebanyakan semua dah besar n matang..hehee..
ade sape2 yang nak share tips before wan menghadapi peperiksaan SPM yang sebenar??
mungkin sekarang dirasakan masih terlalu awal tapi sekurang-kurangnya wan boleh bersedia sebelum exam ryte??
berkongsi ilmu takde salahnye kan??hehee..
dalam bilik wan pun dah bersepah-sepah!!penat wan meneng0k nye...
dah kemas berpuluh kali...semak gak last2..*berpuluh ke??
jadi,wan berharap sangat2 sape yang tak keberatan boleh la share tips sebelum wan masuk ke bilik peperiksaan yang ada 1001 rahsia nenek moyang tuhh...kekekee


2 comments:

ibnumahadi said...

jangan biarkan bnde yg x pham tuh lame sgt..segera cari jawapan yew..:)
gudluck adik wan..:P

wanda said...

terima kasih budak perantau!=)pray 4 budk kcil disini..hahaa