Jan 30, 2011

mengharapkan sinar february...

BULAN PENUH CABARAN MENINGGALKAN AKU...
ouhh....2nd month for dis year dah nak datang menjelma...
banyak benda yang merumitkan aku bulan januari nih...tak dapat diungkapkan...ccceeewwaahhh!!hahaa..
but alhamdulillah...ramai yang tak puas hati dengan aku..tapi ramai jugak yang masih menyokong aku...yang masih sayang aku..walaupun ade perselisihan faham dengan orang2 tertentu bulan januari ni..thanks u all..
i appreciate that..especially my frens...whatt??yes!!supporting from my FRIENDS!!
how about my FAMILY???ok...i don't want to talk about them..for dis month...
i just want to appreciate my frens...aku pun tak tahu kenape..
permulaan tahun 2011 ni banyak sangat pengorbanan daripada kawan2 aku..
aku tak cakap la family aku tak berkorban pape..but..something happened yang membuatkan aku geram dengan one of my family grup..waahhhh!!emo jap..kekekeee
still thinking about the problems..kadang2 menyampah jugak dengan perangai family aku sendiri...impossible la if korang tak pernah saket hati kan??setengah orang tu dengan mak sendri pun terase k0tt..huhuuu!!
FRIENDS...
base on the words...kite dpat bg macam2 persepsi..
kawan makan kawan..
kawan sejati..
kawan gila2..
kawan yang alwys tgther susah senang..
n macam2 lagi kan...??

tapi....
aku sayang kawan2 aku...
yang bersama susah senang
heheee....
masalah aku dia dengar...
masalah family aku dye sudi dengar...
begitulah sebaliknye yg berlaku dengan dia....aku sayang kawan2 aku...
memang kali ni aku macam lagi2 menghargai sangat2 kaan aku...
dis januari memang banyak yg happened dkat aku....yang boleh buat semua prestasi aku jatuhh...tapi sebab dyorang,aku boleh bangkit semula...tak kira gurls or boys...always with me...n bcos of them..
aku sentiase heppy....dengan rase yakin...aku menempuh semua dugaan n cabaran dengan tenang...
alhamdulillah....
kalau bukan kerana mereka...tak mungkin aku boleh jadi setabah macam ni...
and one thing aku tak lupa...selain dyrng,aku always memohon pertolongan Allah s.w.t
itu tempat mengadu aku yang paling utama sebelum semua masalah aku adu dekat members aku..
i love u all frens....mmmmuuuaahhh!!

1 comment:

Anonymous said...

aloha wangorgeous.blogspot.com blogger found your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramtically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer get backlinks seo course backlink service 10000 backlinks Take care. Jay