Jan 2, 2011

menghitung jam,minit,saat,detik dan seumpamanye..!

ay0kkk!!berape lame lagi saya bleh enjoy??
berape lame lagi saye boleh menatap laptop nih??berape lame lagi berat badan boleh berganda??
hahaahaaa....n berape lame ape2 je lah!!semua gara2 skolah yang dah nak bermula esok!
hiyyyaaakkk....ayoyoo..amma apppaa!
saya takut la bile digelar "SPM CANDIDATE"
maakkkk!!nak masuk primary school again!!tapi..
layak ke??hahaa...kalau tengok perubahan fizikal pun dah kene out mentah2!!
wakakaaa...dah matured la katekan..huaahuaahuaaa..
adusss...macam mane ni!!result for PMR dah keluar..
and di masa yang tengah dok bagi aku free ni,nak wish congrate to my adek2 yg dh success..
pencapaian skolah pun dah pecah rekod segale mak nenek..
23 yang dapat 8A..walaupun jumlah nampak kecil,but bagi pencapaian SMKSIS II,jumlah ni amat bermakne untuk sume warga skolah especially guru2..
yelahh...last year only 8 students got straight A's..
ape yang dah amat paling terlalu pasti,batch kami mesti diasak seteruk-teruknye oleh guru2!!
oucchh..walaupun belum bukak skolah dah dapat agak ape strategi cikgu2 nih..haisshhh..
menggigil....bbbrrr!!!
pray for me and all my friends yaa!!
chill..~

2 comments:

qyqa said...

yg pntg..dak spm taun pas xyah p skolah dah..haha

wanda said...

yaa...itu pasti lah..hehee