Jan 26, 2011

mesti ada dia...

harini nak talk pasal orang-orang lah....oopppssss!!sorry...bukan orang-orang yg dekat sawah padi tu tau...
heheeee...harini aku nak cakap pasal orang-orang yg selalu ada bila aku online facebook..
agak-agak diorang tak off ke ey internet diorang uhh??
hisshhh...pelik...tapi best juga mereka tuhh...hanya kerana blog mereka sanggup...
sanggup sesangat lah..hehhheehehe...mesti mahu promote dekat group SB...tak pun dekat wall facebook diorang...heheheee...aku pun same jugak tapi tak la selalu sangat...almaklumlah..sibuk la katakan...nyett2!!
teringin jugak menatap lelame...24 hours depan komp nih kan..hehee...tapi saket mata la..
haaahhhh!!tengok entry pun mesty korang nak tau siapa dia-dia tuhh...
huhuuu....

SAYA BANGGA DENGAN MEREKA

heheheee...tula yang mampu nak mengetag nih...kui3...
banyak lagi sebenarnye...tapi boleh jadi gila+mereng+sewel+biol+sengal=unknown...bila nak tag 1000 lebih tuhh..haiiiyaaa...alamatnye 40 tahun pun tak siap...huhuu
apa2 pun keep it up la to all of you...

*still searching the ideas for updating blog...=)

No comments: