Jan 23, 2011

teramat sangat bingung!

apa jadi dengan penulis blog wangorgeous harini??
tiba2 bingung tak tentu pasal..hahahaaa!!mana tak bingungnye...
ade sape2 yang baca news harini??ayoyooo....wa taknak cakap pape..
wa cuma nak tanya same korang...
perlu ke bayar cukai??huuaaa....menangis semua blogger2 lepas nih...sabar ya sayang2 ku sekalian..
hekkk3...ok...ini bingung yang pertama..
ada lagi bingung kedua...hehee


bingung kedua....
kenapa dengan mak n adik saya ni??
tak habes2 nak bandingkan aku dengan kakak aku...bukan tak suke..tapi..
kalau rase aku ni menyusahkan...n syang sangat dekat wan nurfadhila tu....
baek la tak payah aku ade dekat dunia ni..
tapi one thing yang saya suka sangat2 bila mak n adik bandingkan saia dengan sis saia...
saia dapat buat satu perkara yg tak perlu dyorang risau n kisah...eh2...jgn salah faham...
benda yg elok la...i mean apa yg saia nak tak perlu minta izin...
tak faham???buat2 faham...hehehee,...
aku lebih suka buat hal sendri....tak nak ganggu privacy sapa2 pun..
tapi kenape dyorang mesty sibuk nak cari sume kesalahan aku??
bile dyorang selalu bandingkan macam tuhh...semakin bertambah kebencian aku dekat kakak aku nanty..
tiba2 rasa macam mlas nak lyan kak aku dah..
semua benda yg kak aku buat elok kat mata depa..
hello!!!sorry skit ye...aku tak pernah keshah n terase pun...engat aku ni terus sentap ke???*see the leg laa...
hahahhaaa...skali angkat saja kaki...memang x balek umah utk temp0h 4 jam...
waaa...dasyat tak??tapi takde sape tahu kat mane aku pergi..
yang pasti bukan buat benda yang tak elok...
pandai2 la korang nak pk amende...
yang pasty...i love myself...