Feb 27, 2011

masih menanti...

masih lagi menunggu..
sekarang aku pun sedang menduduki peperiksaan...
bile online..takde pun benda yang saya hajati..
dah lama sangat dah...
hati kecil ini mula terasa..
adakah dia tak mahu??
adakah dia sibuk??
atau..
dia menunggu aku membuat entry special untuk dia nih??
nyiahahahaaa...
kantoi sudah la kann...
benda2 yang diperlukan sudah pun aku bagi..
masih takde hasilnye..
wahaaii insan yang dimaksudkan..
dimanakah header??
aku tak berkesempatan untuk online..
masih sibuk dengan study..
harap ade hasilnye..
wahai encik FAKHRUL

si kecil ini sabar menanti...hahaaa!
jangan marah bro...!
~peace~

Feb 20, 2011

lemah dgn pandangan lelaki bermata sepet

adakah ini kelemahan sebenar aku??kalau betul...macam mane aku nak berhadapan dgn jejaka2 bermata sepet nih??haisshh...ini semua ............ punye pasal!!memang la aku rapat dgn kau dah lame...jangan gunakan aset mata kau tuh weyhh!!lemah segala isi perut aku...
and..korang nak tahu ape jadi dekat aku bila laki bermata sepet nih merenung betul2 ke mata ku??
  • aku jadi berdebar debar okeyhh??
  • automatik aku m'alih pndangan aku..
  • dlm masa sama,nk juga usha mata dye..tapi senyapp2...whheeww!!*malu2..
  • segale benda yg aku buat mesty tak menjadi..
  • kalau aku pegang sumtink,mesty akan terjatuh!!!*shitt je..!
  • klau laki yg bermata sepet nih tegur aku tibe2,aku terus jadi macam org sasauuu!!tak keruan je gaya
tengok2...betape lemahnye s'orang gadis bernama WAN NURSYAHIRAH ni...ter0kk benor bile ade laki mata sepet depan mata...kalau macam nih selalu,susah la segala benda yg nak dibuatnyee!!macam mane nak elakkan semua benda tah pape nih??haisshhh!!ta bley jd lahhh!!troublemaker betul laki mata sepet nih!!pegy maen jauh2 la wahai lelaki bermata sepet nih!!!ceewwaaahh...halau pulak!!diorang tak salah pun okeyhh??hahahaa!!!
ok...antara artis2 yg mata sepet ni k0mpem2 la byk artis korea ryte???yg aku suke macam sorang mamat ni hahhh!!

ok..tengok dye nih??haaiii siwon!!kau kluar lah dkat mgazine
mne pun,still ta bleyh dgn mata awak!!hahaaa*
so....jejaka2 yg rase dye ade aset mata yg sepet tuhh...jangan munculkan diri depan aku okeyhh??ta pasal2 aku terpikat dgn korang sume!!hahahahhh!!
and to ............ aku boleyh je kawan dgn kau tapi sdg mengumpul semangat macam mana nk berhadapan dan bertentang mata dengan kau hahhh?membuatkan jantungku b'degup macam terkena renjatan elektrik okeyhh???chill~

Feb 17, 2011

biar betul??

okehh...tengah seronok intai2 blog org td kan...entry jejake ini amat menrik minat aku..
segale isi jantung,isi hati,isi paru2 menggeletik nak sruh ekut...
ceewwaaahhh...tah pape je!!sepak muntot mau??
ini...pasal exchange link n picture...ada paham??hehee...
maknenye..bile di exchange2 link tuh,kite buleyhh tekan pic yee..hehee


ok..tengok pic tuh bkn maen smangat lagi aku nak ltak pic dgn adik kesayangan..nyiahahaa!!
macam menarik je idea si jejaka kacak ituu...hehehee!!!*gatall...!!
ok??nak join??boleh tekan blog dia nih..
GULAI TEMPOYAK IKAN PATIN

siapa lagi lembab??

Tadi nizam borak-borak dengan kawan sambil jalan balik dari pasar. Pastu nizam tertanya-tanya “Siapal Lagi Lembab“. Yelah, nizam ni jenis yang nak semua benda cepat. Tapi cepat-cepat pun masih lagi menitik beratkan kualiti tau (cewah…). Tapi, apa yang nizam tengok perempuan lagi lembab dari lelaki.
Mana taknya, cuba suruh diorang bersiap. Mula-mula cakap 5 minit, pastu 10 minit pastu 1jam la jawabnya menunggu. :) . Ada lagi tapi tau, ada juga lelaki yang lembab. Ha, yang ni nak kira macam mana pula eak? Jadi. cuba korang semua jawab pertanyaan nizam ni. Korang boleh jawab melalui komen atau entri “copy paste” soalan di bawah dan letakkan link ke entri ni dengan.
  1. Letakkan tajuk “Siapa Lagi Lembab”
  2. Tanya diri sendiri lembab ke tidak dan kenapa?
  3. Siapa lagi lembab? Lelaki ke Perempuan?
  4. Kenapa cakap dia lembab?
  5. Last, tinggalkan link entri korang disini. :)

kat atas tuhh sume pertanyaan si nizam tuh yee..oouuhh...kate perempuan lembab yee...!!takpe2..tunggu jawapan daripada saye..ceehhh!!

ok fine..aku nih lembab or tak lembab or kurang lembab or sangat lembab???waahhh...banyak betul nak tanye..!!sepak bontot karang..ngee~
aku lembabkah?lambatkah?terhegehkah??jawapannyeee.....
YA!!SAYA MEMANG LEMBAB!!
nak tahu kenapa??sebab nyee....
wan,dah buat ke belum kerja tuhh..??jwapannyee...belum/tengah buat
wan,lambat lagi ke nak mandi??jwapannyee...pegy lah mandi dulu..jap lagi mandi
wan,lambat lagi ke nak habes mandi??jwapannyee...alaahh..kejap laa...baru je masuk nihh..*walaupun sbenarnye dah lame..
wan,buat ape lagi tuhh??dah nak pegy nihh...jwapannyee...kejap la,tengah gosok tudung!kejap la ngah pkai lipbalm??
hahahaa...
ini semua alasan tok nenek moyang wan!!!kahhh3...
ok...sebenarnye..n majoritinyee...perempuan la yg lembab!hahahaa..
takkan lelaki lembab??tapi memang ade laki lembab..cuma tak la terpopular sangat kann...hahaa!!
sebab ape perempuan lembab??malas nak cakap banyakk..korang perhatikan keadaan sekeliling..kuii3..!!ada paham dengan perangai perempuan???nak senang...tengok saje cara saia...hahaaa!!
*itupun klau dah kenal saia ketat-ketat...
hahahaaa...okehh2???

ketidakselesaan badan!

serius wa cakap sama lu wa bosan tahap cipanzee bile dok umah ni!!
rindu kot kawan aku..baru sehari je nih wehh!!hhhuuuaaaa....tlg la saia!!
ini semua gara2 demam yg datang menyerang sperti tornado terhadap saia...
tak shuke...tak shukkeee..!!!eeee....ntah pape saja...
saia rindu sama itu kawan tahu??

heee...rindu..rindu..rindu..member yg always make me LOL..!
mcam ape ntah...lembu brsame ayam..hahaaa!!
okeyy...ramai lagi mmber2 aku...so..ckup lah mereka2 sahaja..heheekk!!
aku tak suka DEMAM BATUK,SELSEMA,SAKIT TEKAK...
ini amat tidak menyenangkan segala isi perut saia..
tengok favourite food pun takde nafsu...
ngokngek btul...heheee!!!tadi mak masak ayam yang sedap2 pun tengok dengan takde perasaannyee..
tapi takpe..ayam tu pun rase selamat aku tak makan dyee...hahahaa
takpe...tunggu la selera aku menerjah kembali...
bukan setakat ayam,kerbau pun aku lahap!!nyiahhhaaa

Feb 15, 2011

the legendsss!!!

tamau cakap banyak..
tapi saya suka dengan dia..
suara die amat lunak sangat!!
dan sangat diminat dari dulu sampai sekarang..!!
u are the best la babyy!!hehee


best gile lagu dyee...
ok...aku bangga gila dengan diva nihh..
dulu2 layanlah cd dye..
skrang dengar kt laptop sndri jee..hahaaa
ok2..nak berMOODY jap...heheekkk
bkn tkde mood eyhh...nak mariah carey jee...



Feb 14, 2011

kejadian di waktu petang..

ok..tiba2 je teringat sumtink happened during school holiday last year d0e..hahaa!cerita bermula apabila seorang budak nih nak belajar bawak motor yauu!!like a bullshit je..heheekk!dengan muka penuh simpatinyee...merayu kpd best buddy nye utk m'ajar dia bawak2 mtor..buddy dye pun ajar la...tapii...budak ni dsar ngok ngek!!engat jalan tuh tok nenek moyang dye punya ke??hahaaa...hbes kene marah dgn mereka2 yg tengah 'syok' bawak knderaan masing2..hahaa..*tp dalam tman perumahan je la yee..kikikikii..
so pakcik2 n makcik2 yang dok tegur2 ni dye x la kesah mengesah sgt...hahaa!!dah saling mengenal sudeyy...kuii3!!
ok..nak di jadikan critenyee..tgh dok sronok memulas mulas pedal minyak..ceeewwaahh!*betul ke??tengah dok syok2..ttbe buddy yg dok kat blakang dye menjeritt....hoiiii wannnnn!!!!!!pokok kat depan! slow laa....pusing la cepat!!wannn...cepat la aku yang takut nihh!!lihat...betape takutnye buddy dye..hahaaa..
budak nih dengan terkejutnye dengan jeritan buddy dyee...hehee!!tak sempat nak buat ape2 la sayang oii....motor sudah pun melekat di celahan pokok itu...
yang paling2 memalukan....pokok tu depan umah orang..kalau betul la kwasan kebun ke takpe jugak weyhh!!ni depan umah orang...tak kuase makk...!!hahaaa..
mereka2 ini pun dengan pantas menarik motor itu keluar dari celahan pokok yang durjana tuhh..hahaa!!muka dah pkai blusher 100 inci dah pasal malu...tiba2 ade pulak sorang cikgu dyorang nih lalu kat situ...aiseyhh mann!!!nak cari bntot orang je letak muka!budusshhh!!!
terus jadi serik lepas tuhh..tak try nak bawak motor dahh!!hahaa...
so...persoalannyee....SIAPAKAH MEREKA ITU??? 
hahaaaa....jangan risau..korang mesty dpat agak kan sape???hihiikkk...sape??sape??hohooo
mesty lah ini blogger!!betul ke??btol k0tt...ta caye???hahaa....

video
okie dokie...saje mahu berhibur!!hope uollss happy yaa...dgn blog saia yg tak seberape nih..=)

Feb 12, 2011

menggatal dengan member cousin!

=)
tula jadinye bile bosan..keje nak menggatal je tahu aku nih!sampaikan member cousin sendri pun jadi..haisshh!!sabo aje la..hahaaakk!aiyyoooyoo!!naseb baek la si AFIF FADHLI ni melayan aku yang tengah tak betul sebab kebosanan tahap setan..hahaa!
and if korng nak tahu..disebabkan aku sedang bosan terlalu amat sangat,aku menggatal dengan 4 orang jejake yang nak kate hensem,hensem lagi atuk aku...hahaa!!eh..eh..sory2..jangan marah..aceli korang terlalu amat sangat HANDSOME tahu??*jerkk je bunyi nye..hihiikk
apa2 pun sangat2 berterima ksih dengan TENGKU AJOI JOHN,TENGKU IZWAN,FAIZ IKMAL dan yang paling2 utama mestilah AFIF FADHLI kite uh..eh..bukan kite..saye ok??kuii3...*dengan gaya seperti seorang gadis desperate yg bercakap..hahaa..
macam pe je..tapi mane boley lebey2 la dengan die..nanty kene karate awekss dye karang mamp0s..
hehee...ade awek ke??cehh...tengok muka pun dah tahu..playboy kot..heheekk..sorry cik abang afif ye??kuii3

Feb 5, 2011

i'm S I N G L E !

kita ditakdir bersama riang gelak ketawa
tangan menggenggam mesra melangkah ceria
indahnya suasana terbayang di mata..
senyummu seindah suria..
hidup lebih bermakna..
TEH dikongsi bersama wahhh!!
jelas terasa!!!!

hoii miss wan!!ape kene tajuk entry dgn lagu teh boh ni?tak kene p0wnn??hahahaaa..
heyy...copp2..!!sape cakap tak kena??kena lah...sebab ape??sebab...hurmmm..berat pule hati untuk berbicara tentang C I N T A tahu??ishh3...takpe2..sebelum tuuhh...nak kongsi dulu!!yyyuuuhhuuuu....

okeyhh...sory uolls!!tersenget pule pic nih..=)

dah tengok kan???ni teh...yela..teh..yang korang dok minum2 tuhh...
someone: awak,knape mesty teh dikaitkan dengan status awak??kenape teh dan single??
ok...untuk ini orang...ni hah..aku nak story mory kat korang yee...

pada satu ptg...
sedang aku menghirup teh panas yang amat sedap hingga melecur lidah...tiba-tiba....
tenet..tenettt...*bunyi msj masuk..
aku pun dengan pantas dan segera serta efisyennyee....yyiihhhaaaa!!mencapai henset aku yang berdering sebentar tadi di dalam bilik aku...aku ingatkan mesej daripada kawan aku yang nak datang bagi homework...tapi rupa2nya.....satu mesej yang aku tak tahu ape perasaan aku tyme baca mesej uhh...huhuuu!
from MY INCIK CAPANG...
aku dengan gembiranyee membuka mesej dia...
wan,nak cakap sumtink nih...tapi kite memang takde papekan??saje je gosip je...aku ade awek,ko single...ok lah tu nak menggatal...hehee..
dipendekkan segala hikayat yang berlaku,ini mesej terakhir daripada MIC...
kite break nak??kite buang semua gambar bersame kite dekat fb..tuka relationship...sebab awek aku dah mengamukkk....sorryy...permainan kite tak boleh lame2...hehee
aku pun setuju lah..ye la..aku tak pernah ade perasaan ape2 pun kat dye watpe aku nak marah..lebey ah tuu kan??hikk3..jadi...dengan ini saya Wan Nursyahirah bt Wan Mohd Rasdi mengisytiharkan bahawa status kami telah bertukar menjadi SINGLE...ehh...sorry2...aku sorang je single mingle yee...dye in a relationship lagi..kui3..
and pic kami pun dah dibuang semuanye..tiade lagi kemesraan...hhhuuuaaaahhh!!sob..sob...sobb...*menangis sambil menonggeng tergolek golek..
cewaahhh...ayat!!walaweyyhhh...hebat k0tt!!kui3...tapi dekat fb je di padam...
dekat blog masih ade yee...hahaaa!!saje seronok...

hahhh...padan muka kau kan wan???menggatal lagi dengan pakwe orang!!menggedik sane,menggedik sini!!ape nak jadi nih...
eh2...aku pulak yang disalahkan??!hurmmm...takpe la...lagi pun sape sruh si capang tu layan aku...
(lupe...lelaki memang suke melayan)ooopppsss...sorry!!heheee...jangan marah ye kaum adam....nanty kene jual..
jadi dengan ini saye mengumumkan...bahawa.....ESOK RAYAAA!!!yeeeyyy!!hoiii2....sape cakap esok raye??
ok...dengan ini...secara jujur,benar,tepat dan rasminyee.....

WAN NURSYAHIRAH SUDAH SINGLE!!

yeeaahhh...single already..meh2...borang dah dikeluarkan...limited 10 je...hohooo..memandai eyhh kauu!!
cepat2...FIRST COME FIRST SERVE!!hahahaaa...meng0ngg2!!
jadii...kesimpulannya...saya single sejurus mesej masuk ke dalam henset saya ketika menghirup teh yang sedap terase....ok??sudah ngertii??papaaaiii....chill~

 

Feb 3, 2011

back to december

I'm so glad you made time to see me
How's life, tell me how's your family
I haven't seen them in a while
You've been good, busier than ever
We small talk, work and the weather
Your guard is up and I know why

'Cause the last time you saw me
Still burned in the back of your mind
You gave me roses and I left them there to die

So this is me swallowing my pride,
Standing in front of you saying I'm sorry for that night
And I'd go back to December all the time
It turns out freedom ain't nothing but missing you
Wishing that I'd realized what I had when you were mine
I'd go back to December, turn around and make it alright
I go back to December all the time

These days I haven't been sleeping
Staying up playing back myself leaving
When your birthday passed and I didn't call
And I think about summer, all the beautiful times
I watched you laughing from the passenger side and
Realized I loved you in the fall
And then the cold came, the dark days when fear crept into my mind
You gave me all your love and all I gave you was goodbye

So this is me swallowing my pride,
Standing in front of you saying I'm sorry for that night
And I'd go back to December all the time
It turns out freedom ain't nothing but missing you
Wishing that I'd realized what I had when you were mine
I'd go back to December, turn around and change my own mind
I go back to December all the time

I miss your tan skin, your sweet smile, so good to me, so right
And how you held me in your arms that September night,
The first time you ever saw me cry
Maybe this is wishful thinking
Probably mindless dreaming
If we loved again I swear I'd love you right

I'd go back in time and change it but I can't
So if the chain is on your door, I understand

But this is me swallowing my pride,
Standing in front of you saying I'm sorry for that night
And I'd go back to December
It turns out freedom ain't nothing but missing you
Wishing that I'd realized what I had when you were mine and
I go back to December, turn around and make it alright and
I go back to December, turn around and change my own mind and
I go back to December all the time

legnote: don't cry when u read this..nyiahahaaa

makan untuk hidup HIDUP UNTUK MAKAN

apa motif aku berkate begini?heheheee...semestinyee...
untuk hamba ALLAH yang kuat sangat makan!!
ok..ok...sape kat sini yang boleh hidup tanpa makanan ryte??korang nak mampos ke tak makan sehari??aku yang tak makan sejam pun dah macam cacing kene panggang...betul ke peribahasa hahh??
yela mane taknye...menggigil perut,pankreas,trakea,jantung,limpa,paru2 and segala jenis benda dalam badan aku nih...nyiahahaha!!
MANUSIA BOLEH HIDUP TANPA MAKANAN TAPI TAK BOLEH HIDUP TANPA MINUMAN
tak percaye ke??betul la..air kan keperluan seharian kite..badan kite kompem2 la perlukan air ni..sbg ganti benda yang telah terkumuh tu...hehee..*ade ciri2 jd doktor tak??
nyahhh kau...subjek biology tak capai target..perasan2...tapi aku tahu la jugak ok pasal benda2 alah science nih..ingat aku ni dungu sangat ke??otak aku tak la tepu takde tahap agi..kekekee!!
but we still need food ok..jangan mengada2 nak minum air je 40 malam..hampa kering aku tamau cakap apa...
heheheee...padan muka korang..weekkk2!!even air boleh wat kita still alive atas bumi nih,mesti la kite kene ade jugak zat zat yang laen ok.?protein,carbohydrate,vitamins,fibres and others2 lah...
koran saket jangan tanya kenape tau2??
sape suroh ekut style aku??aku just cakap WATER IS THE MOST IMPORTANT!!
tu je...tak lebey...hehehehehee...!!okeyhh...okeyhh...??
meh sini ikut tips pemakanan cara ISLAM..


p/s: kalau taknak ekut pun tak kesah..just nak share ape yang aku dah bace..

Feb 2, 2011

new look!!

hye..hye...hye...
haa....petang ni tatau la nape mood aku nak tuka segale benda dekat blog nih..hehee!!tengok tuhh...ok tak??cantek tak??sweet takk??haisshh...banyak nye tanye..hehee..kalau burokk tamau gelakkan wan tau...nanty nanges kang...heheee!!sensitif ke??takde lahh...senang je kalau korang ketawa kat aku...ade sumtink aku nak kasi kat korang..hehee...nak tau ape??ni dyee.....taaaddaaaa!!!

AKU GODAM NAK??
atau bahase kampung nye..
AKU GODEE SATGI...!

hahaaa...ni semua My Incik Capang punye trademark...ooppppsss!!siape Incik Capang tuhh??tak kenal ye??tu dyee...usha fb badge aku...yg gedik2 sebelah aku tuhh...hahaaa!!
waahhh...kalau gf KFCM pnggil dye MY INCIK APEX...aku pun nk jugakkk....gedik je...!!!
wooiiittt...kalau tak kenal jugak INCIK CAPANG tu...ni hahhh...Afiq Mustaffa yg jahat dan nakal orangnye...kekeeekee..boleh tekan tau nme INCIK CAPANG tuhh...
ok...berbalek kepada tajuk sbenar..hehee...
aceli aku memang suke jadikan warna biru or purple as my background blog...sebab ape tau??
sebab...orang nak bace pun sejuk...kan..kan..kan..??betul tak?and then...advantage bagi aku...
sebab..aku ni memang cepat marah kalau orang buat sumtink yang tak kene ngan aku...and for sure aku akan lepaskan geram kat blog kan??heheee...so sambil menaip tu memang geram...sebab bukan taip dekat wall blog..hahaaa..!but bile bace balek...sejuk je..kui3...marah2 pun boleh hilang...
sebabnye background sangat2 lembut...
tambah pulak pic kat header tuh sea view...dkat batu fehiinnngggiiii je punn...but tak kesah la dekat mne..
laut boleh buat aku jadi tenang...segala masalah boleh hilang begitu saje...ibarat angin yang bertiup di pinggir pantai tuh boleh bawak semua masalh aku kat tengah2 laut...
so aku boleh free la lepas tuhh...heheheeee..!
tapi dekat GERIK ni ade ke laut nk lepas geram??sungai hangai ada la...hahaaa!!so bile dekat sini aku wajib story masalah aku dekat member...
laen la kalau umah aku sebelah tu ade Pulau Bali...tiap2 hari aku dok menunjuk muka dekat situ..hahaa!!
pagi petang siang malam dihabiskan masa bersama hidupan2 di laut atau pantai...kekekee!!
so...siape yang TAK SUKA dialu-alukan untuk berada jauh2 dari kehidupan blog aku...
hanya utk orang yang ikhlas mahu ekut aku je...heheee!!daaaa....HAPPY HOLIDAY uollsss...

ketegangan di Mesir..apa nasib rakyat kita??

tertarik bercerita,berceloteh pasal krisis dekat mesir nih...dah berhari-hari isu ni dibincangkan dkat media massa,akhbar2 harian n others..berita hari ni aku terkejut dengan nasib students malaysia dekat sane yg terkena peluru sesat di bahagian pipi dia...nasib dah menimpa rakyat malaysia kite...macam macam lagi yg dah jadi kat dy0rang..tak boleh berhubung,ikat perut,kehabisan wang,kehabisan stok makanan..entah apa lagi yg jadi kat dyorang kita tak tahu..sebenarnye..aku pun isau gak nih..member aku ade di sane sorang..huhuu!!tak tahu apa yang dah jadi kat dia..

pic ni tyme sejuk2 uhh..huhuu
agak2 dye balek ke ey?ngeheheeee....Tengku Ajoi John ni maseh berade di Mesir ye...sape2 yg nk kenal boleyh tekan name dye tuhh..heheee.dia ni bley dikatekn ustaz muda la..sebab ape mahu tahu??haaa...dye ni memang A++ la bab agame nih an..tapi bile nak sur0h beloya bruk memang no1 dan ke ats....disebabkan dia kawan,aku pun ok2 ja dengan dia..loya buruk pun loya buruk laa...ehhmmm..utk Incik Ajoi kite..kami disini mendoakan kesejahteraan kamoo...dan juga semua rakyat malaysia kat sane yaa...=)
kami ada je tiap2 hari dok melepak kat taman nih...nyiahahaaaa....

Feb 1, 2011

sudah hampir tiba...siapa mau itu "ANG PAU"?mali..mali....

GONG XI FAT CAI!!
huhuu....lagi 4 jam menjelang 12.00am nih...nanti saia mahu beraya dengan semua saudara mara saia..hehehee!!jangan jeles kamu kamu semua...=)
perayaan merah merah dah nak kunjung tiba..dekat sekolah tadi pun cikgu n students cina semua mood raya..termasuk saia..saia pun nak beraya cina..hehee..tak sabar..tak sabar!!nak kasik buah limau dekat semua frens blogger lahh...tapi tak cukup stok...so..saia kasi ini saja..kkeyhh??

sorry ye kawan2 sume...korang hanye boleh usha pic je..heheee..
okeh??fair eyy??hehehee...same2 dapat,same2 tak dapat..kekekee..baju merah semua dah ada..waahhh!!mengalahkan orang yang nak sambut..hehee...tapi saia pun kene sambut jugak..nak tahu sebab pe??nak tahu??nak tahu??heheekkk...saia pun chinese la..
eh??yekeee??betul ke chinese??tapi muka mcam siam mali je....hahaaa!!
gurau kasar nampak??heheee...nak tahu ye??ok...saia bagi tahu sekarang...nak kasi bukti jap..

comel tak kakak saia??hehee...
miss u sis insyirah chong..=)

lihat...betapa gembira nye sepupu2 saia...hehee..
mendapat kakak ipar yg baik...*peace
haaa...sudah berpuas hati ke??hehee...sape mau "ang pau" datang la umah saia...banyak yg menanty..hahhaa!!*cakap lebat je minah ni...
mana ade ang pau la...sambut raya je..nak ang pau pegy itu lumah apek la...baru ada punya...hehee...sangat2 excited lah beb...!!banyak perancangan yg dibuat...even homework macam kilang kertas,tapi tak menghalang saia nak raya raya cina nih...dah ade target itu lumah saia punya cikgu...hehee!!itu cikgu manyak baik maa...teacher Sam Lee Hoe la...heheee!!sangat amat terlalu baik d0e...
ok lah...mood raya pun dah mengatasi segala2nye..heheee..
apa2 pun...HAPPY CHINESE NEW YEAR to all chinese yaa...