Feb 20, 2011

lemah dgn pandangan lelaki bermata sepet

adakah ini kelemahan sebenar aku??kalau betul...macam mane aku nak berhadapan dgn jejaka2 bermata sepet nih??haisshh...ini semua ............ punye pasal!!memang la aku rapat dgn kau dah lame...jangan gunakan aset mata kau tuh weyhh!!lemah segala isi perut aku...
and..korang nak tahu ape jadi dekat aku bila laki bermata sepet nih merenung betul2 ke mata ku??
  • aku jadi berdebar debar okeyhh??
  • automatik aku m'alih pndangan aku..
  • dlm masa sama,nk juga usha mata dye..tapi senyapp2...whheeww!!*malu2..
  • segale benda yg aku buat mesty tak menjadi..
  • kalau aku pegang sumtink,mesty akan terjatuh!!!*shitt je..!
  • klau laki yg bermata sepet nih tegur aku tibe2,aku terus jadi macam org sasauuu!!tak keruan je gaya
tengok2...betape lemahnye s'orang gadis bernama WAN NURSYAHIRAH ni...ter0kk benor bile ade laki mata sepet depan mata...kalau macam nih selalu,susah la segala benda yg nak dibuatnyee!!macam mane nak elakkan semua benda tah pape nih??haisshhh!!ta bley jd lahhh!!troublemaker betul laki mata sepet nih!!pegy maen jauh2 la wahai lelaki bermata sepet nih!!!ceewwaaahh...halau pulak!!diorang tak salah pun okeyhh??hahahaa!!!
ok...antara artis2 yg mata sepet ni k0mpem2 la byk artis korea ryte???yg aku suke macam sorang mamat ni hahhh!!

ok..tengok dye nih??haaiii siwon!!kau kluar lah dkat mgazine
mne pun,still ta bleyh dgn mata awak!!hahaaa*
so....jejaka2 yg rase dye ade aset mata yg sepet tuhh...jangan munculkan diri depan aku okeyhh??ta pasal2 aku terpikat dgn korang sume!!hahahahhh!!
and to ............ aku boleyh je kawan dgn kau tapi sdg mengumpul semangat macam mana nk berhadapan dan bertentang mata dengan kau hahhh?membuatkan jantungku b'degup macam terkena renjatan elektrik okeyhh???chill~

4 comments:

aTeN i_nur said...

haii..
fatin tag wan
http://panggilsayafatinainur.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

aTeN i_nur said...

haii..
fatin tag wan
http://panggilsayafatinainur.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

meLLy! said...

nama awk cm nama ade org :D

wanda said...

melly>cam nme ade org?hehee..