Feb 12, 2011

menggatal dengan member cousin!

=)
tula jadinye bile bosan..keje nak menggatal je tahu aku nih!sampaikan member cousin sendri pun jadi..haisshh!!sabo aje la..hahaaakk!aiyyoooyoo!!naseb baek la si AFIF FADHLI ni melayan aku yang tengah tak betul sebab kebosanan tahap setan..hahaa!
and if korng nak tahu..disebabkan aku sedang bosan terlalu amat sangat,aku menggatal dengan 4 orang jejake yang nak kate hensem,hensem lagi atuk aku...hahaa!!eh..eh..sory2..jangan marah..aceli korang terlalu amat sangat HANDSOME tahu??*jerkk je bunyi nye..hihiikk
apa2 pun sangat2 berterima ksih dengan TENGKU AJOI JOHN,TENGKU IZWAN,FAIZ IKMAL dan yang paling2 utama mestilah AFIF FADHLI kite uh..eh..bukan kite..saye ok??kuii3...*dengan gaya seperti seorang gadis desperate yg bercakap..hahaa..
macam pe je..tapi mane boley lebey2 la dengan die..nanty kene karate awekss dye karang mamp0s..
hehee...ade awek ke??cehh...tengok muka pun dah tahu..playboy kot..heheekk..sorry cik abang afif ye??kuii3

No comments: