Feb 2, 2011

new look!!

hye..hye...hye...
haa....petang ni tatau la nape mood aku nak tuka segale benda dekat blog nih..hehee!!tengok tuhh...ok tak??cantek tak??sweet takk??haisshh...banyak nye tanye..hehee..kalau burokk tamau gelakkan wan tau...nanty nanges kang...heheee!!sensitif ke??takde lahh...senang je kalau korang ketawa kat aku...ade sumtink aku nak kasi kat korang..hehee...nak tau ape??ni dyee.....taaaddaaaa!!!

AKU GODAM NAK??
atau bahase kampung nye..
AKU GODEE SATGI...!

hahaaa...ni semua My Incik Capang punye trademark...ooppppsss!!siape Incik Capang tuhh??tak kenal ye??tu dyee...usha fb badge aku...yg gedik2 sebelah aku tuhh...hahaaa!!
waahhh...kalau gf KFCM pnggil dye MY INCIK APEX...aku pun nk jugakkk....gedik je...!!!
wooiiittt...kalau tak kenal jugak INCIK CAPANG tu...ni hahhh...Afiq Mustaffa yg jahat dan nakal orangnye...kekeeekee..boleh tekan tau nme INCIK CAPANG tuhh...
ok...berbalek kepada tajuk sbenar..hehee...
aceli aku memang suke jadikan warna biru or purple as my background blog...sebab ape tau??
sebab...orang nak bace pun sejuk...kan..kan..kan..??betul tak?and then...advantage bagi aku...
sebab..aku ni memang cepat marah kalau orang buat sumtink yang tak kene ngan aku...and for sure aku akan lepaskan geram kat blog kan??heheee...so sambil menaip tu memang geram...sebab bukan taip dekat wall blog..hahaaa..!but bile bace balek...sejuk je..kui3...marah2 pun boleh hilang...
sebabnye background sangat2 lembut...
tambah pulak pic kat header tuh sea view...dkat batu fehiinnngggiiii je punn...but tak kesah la dekat mne..
laut boleh buat aku jadi tenang...segala masalah boleh hilang begitu saje...ibarat angin yang bertiup di pinggir pantai tuh boleh bawak semua masalh aku kat tengah2 laut...
so aku boleh free la lepas tuhh...heheheeee..!
tapi dekat GERIK ni ade ke laut nk lepas geram??sungai hangai ada la...hahaaa!!so bile dekat sini aku wajib story masalah aku dekat member...
laen la kalau umah aku sebelah tu ade Pulau Bali...tiap2 hari aku dok menunjuk muka dekat situ..hahaa!!
pagi petang siang malam dihabiskan masa bersama hidupan2 di laut atau pantai...kekekee!!
so...siape yang TAK SUKA dialu-alukan untuk berada jauh2 dari kehidupan blog aku...
hanya utk orang yang ikhlas mahu ekut aku je...heheee!!daaaa....HAPPY HOLIDAY uollsss...

1 comment:

shaemo said...

mu nok kne godee???
haha..
trademark capang!!