Feb 1, 2011

sudah hampir tiba...siapa mau itu "ANG PAU"?mali..mali....

GONG XI FAT CAI!!
huhuu....lagi 4 jam menjelang 12.00am nih...nanti saia mahu beraya dengan semua saudara mara saia..hehehee!!jangan jeles kamu kamu semua...=)
perayaan merah merah dah nak kunjung tiba..dekat sekolah tadi pun cikgu n students cina semua mood raya..termasuk saia..saia pun nak beraya cina..hehee..tak sabar..tak sabar!!nak kasik buah limau dekat semua frens blogger lahh...tapi tak cukup stok...so..saia kasi ini saja..kkeyhh??

sorry ye kawan2 sume...korang hanye boleh usha pic je..heheee..
okeh??fair eyy??hehehee...same2 dapat,same2 tak dapat..kekekee..baju merah semua dah ada..waahhh!!mengalahkan orang yang nak sambut..hehee...tapi saia pun kene sambut jugak..nak tahu sebab pe??nak tahu??nak tahu??heheekkk...saia pun chinese la..
eh??yekeee??betul ke chinese??tapi muka mcam siam mali je....hahaaa!!
gurau kasar nampak??heheee...nak tahu ye??ok...saia bagi tahu sekarang...nak kasi bukti jap..

comel tak kakak saia??hehee...
miss u sis insyirah chong..=)

lihat...betapa gembira nye sepupu2 saia...hehee..
mendapat kakak ipar yg baik...*peace
haaa...sudah berpuas hati ke??hehee...sape mau "ang pau" datang la umah saia...banyak yg menanty..hahhaa!!*cakap lebat je minah ni...
mana ade ang pau la...sambut raya je..nak ang pau pegy itu lumah apek la...baru ada punya...hehee...sangat2 excited lah beb...!!banyak perancangan yg dibuat...even homework macam kilang kertas,tapi tak menghalang saia nak raya raya cina nih...dah ade target itu lumah saia punya cikgu...hehee!!itu cikgu manyak baik maa...teacher Sam Lee Hoe la...heheee!!sangat amat terlalu baik d0e...
ok lah...mood raya pun dah mengatasi segala2nye..heheee..
apa2 pun...HAPPY CHINESE NEW YEAR to all chinese yaa...

3 comments:

ikah said...

saya mau itu angpau saje! tak mau limau! hehe

wanda said...

ang pau tak dapat nk kasi..sruh itu kakak sdare saia..hihii

Nazrul Montolivo said...

hepi chinese new year. sy follow kamu =)