Mar 18, 2011

Choclate Give Away For Lucky Sweet Couple

terasa sangat teruja dengan ini Give Away!!
nak join tapi sayangnye...hanya ada gambar dgn best buddy je..
best buddy yg boleh share suka duka..yelahh!
yg sebenar jauh..macam mane nak snap pic together...ade pun member rapat satu kelas je..
boleh sis??hehee..

sbenarnye pic nih dah menimbulkan kontroversi..
bf saia dan gf dia..HAAHAA!!
member pun b'iya edit pic nihh...haisshh!
sejak form 1 until form 3 aku ade di perantauan tau...menuntut ilmu di negeri orang..
berada di Kedah(MRSM PDRM KULIM) amatlah membebankan...bukan ape..aku terpaksa menanggung rindu dekat family tau..sampai lah result PMR keluar..it's such a great things for me..

disebabkan sistem MARA just nak students 6A and above,aku dengan gembiranye nak melangkah keluar daripada mrsm tuhh..hee~ mmg orang sedih bile dapat result teruk macam aku kan?
3A 4B 1C..sape nak??cecite cecitee..
but i have a reason for this..why it's too bad kan??

masuk form 4,aku dah buat pertukaran sekolah...kembali ke tempat asal aku dibesarkan..
Gerik,Perak..huhh!!hulu??ahh..ape aku kesah ryte??
hulu pun hulu la..asal ade tempat tinggal,ade parents,siblings,friends n family yang sayang aku..
title hulu or hilir or muara sekali pun aku tak kesah..aku tak pandang..
still ade kemudahan kan??nyiahahaaaa..
melangkah masuk ke kelas 4sc1 2010 di SMSIS2 sesuatu yg mendebarkan,menggembirakan dan yang paling penting...amat pelik untuk pandangan aku..
u know what??OMG!!gurls and boys...did their own's work..
didn't talk each other??amat menjaga batas pergaulankah??
aku di mrsm..walaupun orang cakap bebudak mrsm nih bebaek je sume..happening la juge..
borak benor benor...hahaaa
but it's ok...bile dah lame..aku yang memulakan perkenalan..hehee..
baru boleh bising eyhh??
but..dalam banyak2 boys...hanya die sorang je yang nak kacau2 aku..
aku tak kesah...*konon dah biase..hahaa
aku pun layan je lah...yela budak kelas kan..takkan nak wat kerek..go on je lah..
dia memang boleh buat kawan tau wa cakap sama lu..hahaa
and tak sangka pulak dengan dia senang je nak cakap pape pun..
hahaa...dia pun dengar je..eh..memang lah...orang cakap mesty la kene dengar..nanty de yg kene makan kasut nak??hahaa..form 4 hanya gurau senda,kacau2...hihiikkss...

naik form 5...
ade je salah sorang drp kami nih nak menggatal..but yg best kan,masing2 tak tau yg masing2 dah ade empunya diri nihh...hahaa...
menggatal memang perkara yang kami lakukan bile bosan..but bukan setakat tyme bosan,ade mase je go on lah..hahaa..serius aku cakap tak pernah terfikir pun nak kapel..yelah..masing2 dah ade..hahaa
hanya skandal separuh masa..hahaa!
tapi kemesraan kami terganggu seketika..kejap jeh tak lame..
sebabnye...jeng..jeng...jeng....
pic yg di atas tuh saia buat profile picture di facebook..
tibe2 kintoi same awek dye pulak..aisihh...
elok je awek dye add aku...aku just apprve je..sebab aku tak salah kan...
dye tanye aku macam2 ouhh...penat aku nak jawab..penat nak tekan keyboard..hehee..
antara soalan yang dye tanye kan..."betul ke awak ade hubungan dengan afiq?"
aku hanya mampu ketawa...ceewwaaahh..poyosss giler..!
aku cite le yg sebenarnye..aku cakap la yg kami ni kawan je..kawan baik..nak kata skandal,satu kelas wan tu skandal dengan wan..hahaa..
bile dah ok..lupe pulak wan dengan bf wan yang skul dekat skolah sains alam shah tuhh..hahaa
gadoh sakan..tah pape je..but sume tuh dah ok..
and now wan pun dah boleh je have fun dengan afiq tuhh..yelah mane ade pape..
juz kawan baek yg boleh ade tyme sedih or happy wat??
wan takde niat lah nak amik orang punye..yg sendiri ade..takkan tak cukup??
hahaa..sekarang nih tengah tumpu for SPM je..
kurang skit kemesraan kami..HAHAA!!
poyo je...tumbuk nak??kuii3x..

p/s:org cakap muka fiq nih macam Black Mentor...yekee??
ade org cakap muka afiq nih muka budak nakal??yeekee..hahaa

ok nak tag tiga org nih..



nak tengok give away nih boleh tekan pic dye..hehee

No comments: