Mar 17, 2011

milo-facebook-cicak

petang yg membosankan boleh buat aku mengalami tekanan jiwa yg teramat sangat!!
abang and kakak takde,adik pulak suka training bola sesorang dye..
*bajet hebat je..
hobi mak bila dah solo sekarang nih pulak suka menguruskan badan..
gym...gym...gym...
that's her 2nd hose..
OMG!!!what should i do huhhh??
bila dah ade sesorang kat rumah,macam2 la ade dalam kepale aku nih..
lapar,bosan,mengantuk,malas,panas,terik,sakit hati..segala benda ada bile petang2..
waduuhhh..tetibe ase nak minum milo panas pulak kan..
even aku nih tak pandai bab2 keje dapur nih..setakat nak buat air takkan tak rety kan??
*klu cenggini takde sape nk wat menantu..
hahh..ANDARTU  la aku nnty...hahaaa!!nampak sangat menggatal nak kawen..
dengan rasa lemah longlai nye aku pergy ke dapur..
elok je dah jerang air,check milo tengok2 dah habes...
bullshit betul.!aku dah la tengah sangap nak milo..haisshh..

hati meronta ronta untuk bebas daripda benda2 yg menyesakkan nihh..
ape aku nak buat petang??takkan nak lepak?haiyyooo...sudah besar,anak dara pun nak lepak ke??
malu la weyhhh!b'peleseran tepi2 jalan..kecik2 ye la..
tiba2 aku teringatkan FACEBOOK..
ye..tak lain tak bukan,sikit2 facebook..
even dah bosan aku menatap wajahmu..tapi disebabkan aku yg sedang kebosanan nih..
terpaksa jugak aku menatap wajahmu itu..
warna biru je bila aku tengok muka kau!!
tukar la warna muka kau tuh..biru putih..biru putih..
mcam PDRM ..hahaa
ok..seronok usha2 kau kan facebook..
mata aku pun dah saket..

sambil2 menikmati muka kau yg cun melecun tuh..
ada jugak org yg dinantikan online..
gembira..excited...seronok...terharu...
*terharu cekadak kau!!
hahaaa...chatting sebentar bersama dia..
hati dan jantung melonjak gembira..
aku dapat rasa diorang terlompat lompat dalam badan aku..tak boleh nak berhenti dah..
kaki pun bergoyang goyang mesra...sambil dengar lagu yg aku pasang..
nyiahahaaa...betapa seronok nye aku..
tiba2 aku rasa satu benda yg tak kena je dekat kaki aku yang cantik nih..kuii3!!
rase sejuk...merayap rayap..lekat lekit...eeee!!
aku dah tak senang duduk tahu??
masih buat bodoh...but bila aku rasa macam menghampiri ke peha je..
ceytt!!fucking damn hollyshit!!
wahai ENCIK CICAK..*even aku tatau kau jantan ke betina..
ade hati kau meraba kaki aku kan??
eeee..the buruk2 animal yg paling teramat sangat aku TAK SUKA!!!
nak halau dgn tangan geli dgn badan dye la pulak...
dengan pantas aku mencapai suratkhabar yg ade dekat aku tuhh..
nyahhh kau wahai cicak!!
bengong tahlul betul..
sampai sekarang aku tengok cicak rase macam nak tembak2,nak tumbuk2..nak sepak2..
tak suka la kau CICAK!!

kau lah insan yg paling kurang ajar
pernah aku jumpe tahu??
bentuk badan dah la buruk!!shuhhh

2 comments:

Cahaya temashyur (-_-) said...

same like me!!! hate lizarddd!!! grrr...

syafika hanim said...

mnum lar milo..ade lemak cicak.....hahahaha