Mar 20, 2011

teragak-agak

hailaa...
amat teragak agak lahh..esok dah start skolah balek..
and for sure la i will get my result for last examination..
whheeww..!it's such the worst thing for tomorrow at school..i'm not ready yet lahh!
and i think that it can suck all my spirit when i see the marks!!
i know i will get mad at all..and gonna be one of traumatic person..
hahaha!!over hiperbola..
no..no..no..
SPM coming soon..
i must work harder..harder..and harder..!

wanda dah mengalami satu perasaan takut yang teramat sangat!!
dan wanda sendiri tak pasti patut ke tidak wanda alami perasaan ni??adakah perasaan ini merupakan satu kebiasaan untuk semua calon yang menduduki peperiksaan SPM?
iyalahh..orang kata..SPM ni lah penentu masa depan kita..
and memang betul lah..exam mane2 pun mesty kite nak tengok keputusan yang bagus ryte?
kadang2 wanda sendiri bingung..
even exam yg penting dah hampir pun,masih ada lagi yang tak ambil peduli..
hurmm...wanda tak cakap la wanda ni memang bagus sangat dalam akademik..takdela wanda nak cakap yang wanda ni memang sangat serius bila study kan?
cuma perasaan risau tu mesty and wajib ada..

cumanya..exam tinggal lagi sebulan dua,masih ada yang main2..
tak study...and ponteng??
yaa..memang ada..
berdasarkan pengalaman wanda dengan abang2 dan kakak2 senior wanda yang lepas2..
hurmm...sedeyh2..
belum ada kesedaran..once again..
wanda tak cakap yang wanda bagus sangat..ada jugak wanda ponteng...
ooopppsss....kintoi sudahhh..hehee...senyap2 okeyh??
harap2..exam SPM kali ni memberi satu sinar dan keajaiban dalam hidup wanda..
menebus kegagalan exam PMR yang lalu..
aminn...
*cepat2 doa untuk wanda..hehee
sama2 mendoakan kejayaan masing2..
=)

2 comments:

diana said...

belajar rajin2
banyak kan berdoa..
pohon kejayaan dari Nya..

akak follow ye..:)

wanda said...

ouh ye kak..thanks for ur advice..=)