Apr 30, 2011

cabut lari!!

kem physic??ouhh..sorry ye..
saya pergi sebab nak mengikuti kem fizik..bukan kem additional mathematics..!
kami ikut apa yang surat pemberitahuan tu bagi..
diorang nyatakan kem fizik.
tapi..tapi...tapi...
kenapa bila dah sampai dekat tempat tu,add math yg diajarkan??tak patut..
bila ditanya,physics diajar pada waktu petang!!
how dare hahh??
sesak otak kami nak terima banyak benda!!isshh...tak suka lahh!!
for the beginning,sesi pengajaran memang best lahh kan!!
but bila dah lama2x..kami semua bosan and mengantuk!!
nak dijadikan cerita...kami plan nak balik after lunch..
lunch memang mantap la menu die kan!!
ayam masak merah ouhh..mmmmppphhh!!
marvelous!!!
then....
bermulalah segala perancangan gila kami!!
tak kira laki ke perempuan,semua balik...
yang bestnya..semua budak sekolah kami lahh...HAHAA!!
wahh3x...berkonvoi pula ye..

dengan muka tak bersalah...kami menuju ke pintu masuk sekolah menengah teknik ye..
elok sampai je depan pintu masuk,pak guard pergi tutup pulak pintu tu..
and bila patah balik,dia bukak pulak..last sekali ada lah seorang hero ini..
selamberrr dekkk je..!!udah rupe bawak sekampung!!ishh3x..melampau betul korang2x ni ye!
*x sedar diri dia pun sama..

adegan cabut lari bermula...dah tak kira pak guard tu buat report ke x..asalkan kami berjaya sampai ke rumah..miahahaaa!!

comelnye diorang ni lari ye..hahaa!!
so..biarlah mereka mereka yang lain meneruskan perjuangan...
dalam mempertahankan ilmu!!yeeaaahhh!!!chaiy0kk ya korang!
:)

2 comments:

AMMAR YASIR said...

HEADER SIAP!!! Datanglah ambik

hans said...

hahahaha
korang lari ker?
kehkehkehhe
gila cool
best