Apr 30, 2011

kenapa nama menjadi isu??

errkk??nama pun nak jadi isu ke?
kenapa..?mengapa..?bagaimana..?
macam mana tiba-tiba nak kecoh nama MISS WANDA yang saya guna?
puncanya daripada mana eyhh??

wahhh...lebih-lebih pula soalan ni ye..
miss wanda pun tak tahu la..ramai yang bertanya..
puncanya..selepas mereka-mereka ini menge'LIKE' fanpage Miss Wanda di mukabuku sebentar tadi yee..

ini antara soalan drp cik ziehah kite ni..
miss panda dye kata?ouhh...miss panda tu hanya untuk rakan saya saja..
nak tahu sape?biarlah rahsia dulu...
ok...F.Y.I..kawan2 miss wanda yang ada di kelas saya saja tahu apa sebenarnya maksud wanda nih okeyy..
hahaa..so yang bertanya tu mesti la kawan2 miss wanda time sekolah rendah and di mrsm pdrm kulim kan..haha!!
memang penuh dengan tanda tanya la bagi diorang!!
actually,miss wanda malas nak kecoh la pasal nama ni kan..normal la tu bila dengan kawan2..
beribu-ribu nama panggilan boleh kasi..hahh..mau apa??
capang??juling??capek??ntah ape lagi kan..
ini semua bermula daripada member lelaki kelas miss wanda lah..
diorang panggil miss wanda nih 'dagu'..
hahaaa..kejam ryte??
bila ditanya sebab apa panggil dagu,diorang cakap.......
woouuhh!!nak cakap ke??
biarlah rahsia dulu...HAHAA!!
kalau dah curious sangat nak tahu tenung dagu miss wanda lama2 dalam gambar..
kehhkehhkehh....senang cite kan??
and bila panggil dagu nih macam tak best le pule kan..
so...memandangkan nama saya WAN di depannye...
digabungkan wan and dagu menjadi WANDA..
melet0pp gitu!!
meletop ke??hahaa..dah2x..sikit je tahu cukup..
nak tahu tenung dagu miss wanda lama2x..
HAHAA!!
cheers~~

No comments: