Apr 24, 2011

masa untuk berangan!!

haa...petang2 macam ni la rasa malas kan?
and for sure rasa mengantuk dengan semula jadi nye hadir..
so korang rasa nak tidur??
and impossible la letak badan atas katil terus lena kan??
ape korang buat hah before lelap tu??
tapi rasanya bagi miss wanda,petang2 kalau mengantuk susah sikit nak berangan before tidur..sebabnye panas kan??hahaa..letak je badan terus mengeluarkan bunyi2 yang tidak menyenangkan..
bunyi apa tu fikir2kan lahh..HAHAA!!
tapi harini tiba2 je miss wanda rasa macam nak berangan di petang yang terik nih..
berangan ape lah miss wanda ni oihh??
haa...ce tengok nih!!
ce tengok..ce tengok...!!

perasan sudahh kan??
ade lagi??haishh..
haaa..miss wanda nak jadi gadis litar??hahaa!!bukan ok!!
cuma miss wanda dah x sabar nak bawak kereta!!
yeeaahh..orang suka berjalan kan?
'merendekk' je k0jenyee...SPM pun x lepas lagi..haha!!
so...duduk2 lah kejap dalam kereta mak punya kan..
kuii3x...
*tak sabar sudahh...
yeyyy!!

No comments: