May 7, 2011

agak terkejut bila..

dan bila esok kitakan bertemu kembali..
masih adakah ruang di dalam hati mu..
untuk cinta..yg pernah kita miliki..
untuk selama..lamanya...

sorryy!!hehee..aceli miss wanda tengah dengar lagu ni ok..bosan2x kan petang macam nih..
haaa..
nak tahu apa yang shock sangat tu ye??
ehemm..ehemm...meh sni nak story!

my sis: irah..
miss wanda: ape dye??
my sis: aku nak start jadi blogger
miss wanda: what??hahaa..jadi la..good2x..
my sis: tapi you have to teach me!hahaa
miss wanda: hurmm,,dah gak..yelahh2x..

haaa...tengok!!kakak miss wanda adalah orang ke-2 dlm family yg nak berblogging nihh..
waahhh..betapa bangganya miss wanda menjadi orang pertama dlm family miss wanda!!hehee
so..agak terkejut sebab before nih my kakak asyik tanya itu..ini...sana..sini..
*pantang tengok aku bukak web blog!*
wahhh3x..lastly dye sendiri tersangkut ye!!=)
bile dah di ajar itu ini petang tadi...
wujudlah sebuah blog milik WAN NURFADHILA
boley klik ye...kalau nak tengok blog dye yang masih lagi 'kertas kosong'

persoalan: agak2x miss wanda bakal ade pesaing dalam dunia berblogging??
itu kena tunggu dan lihat lah ye..

inilah pendatang baru dalam dunia blog ye!
so to my sis>semoga anda berjaya menjadi seorang blogger malaysia!!dan berharap menjadi blogger tegar macam aku..muahahaaa!!
selamat belajar ye tentang selok belok blog ini..
daaa...bubbbyyee!!

3 comments:

elis wanie said...

jgn lupa follow pulak hee=p

miss atie said...

great ! selmat dtg ! :)

Pembawa_Wacana said...

Semoga menjadi blogger yang berjaya...;)