May 30, 2011

amat teruja!!

atoyyaaaiiii....
macam mana lah Miss Wanda boleh terlupa nih??
tulahh..seronok sangat tengok konsert final mentor kan...
puas hati kan tengok salma menang??
sampai kan Miss Wanda join segmen abg Ben Ashaari pun dah terlupa..
online je tadi terkejut tengok ade 6 komen yang sedang tunggu approval dari saya..
and terkejut jugak dengan peningkatan followers blog Miss Wanda ni..
sebelum nih 150 je..
tupp..tupp...tadi dah jadi 156..
alhamdulillah...
tengok tuhh??tak percaya je bila naik mendadak..
and di kesempatan ni jugak..MW nak ucapkan terima kasih banyak-banyak untuk abg Ben Ashaari yang dah banyak membantu blogger2x newbie or yang dah otai naikkan blog masing-masing..
apa-apa pun..MW selalu berpegang kepada prinsip berblogging..
biarlah terkenal kerana kreativiti penulisan kita...
bukan sekadar tulis merapu-rapu...
but mintak orang follow bukan main lagi dok heboh sana,heboh sini..hehee!!
MW masih lagi merangkak nak explore benda-benda yang boleh menarik minat orang lain untuk mengikuti penulisan MW ni..
but for now,tak dapat lagi nak buat semua tuh..
sebab ada satu benda yang paling penting lagi nak difikirkan..
SPM!!
exam ni la satu-satunya penentu masa depan MW nanti..
nak berblogging pun ada hari2x tertentu je..
need to study more..
btw,thanks kepada yg sudi follow ye..
and jutaan terima kasih untuk abg Ben Ashaari yang dah banyak tolong promosikan blog MW and blog yang lain..
salam sayang..~
=)

No comments: