May 29, 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER

Santai Bersama BEN ASHAARI
ok..kali ni join segmen lagi..
nak join??meh klik sini
segmen ni memang amat special untuk blogger baru and khusus kepada blog yang ada follower bawah 500..
yeeehhaaa!!join..~

16 comments:

admin said...

org pertama jejak d sini..

solomolo said...

solomolo serbu situ sana sini...
selamat berblogging...
[^_^]

aien_nad said...

follow kamu..harap sudi follow ain...

http://aiennad.blogspot.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang terjah blog ni dari segmen abg Ben redah blog baru...

happy blogging...(^^,)

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal :)

singgah sini dan follow kamu :)


NEW ENTRY : saya bukan nak tunjuk hebat!

Erin Azizan said...

hyeee singgah sini letak bom dan terus folo =)

Nor Suhaiza said...

DTG DR BLOG BA

JOM DATANG BLOG INI PULA ;)

Dayana AZ said...

comel blog ni :), lgu blog ni pun best!

http://www.herstoriie.com/2011/05/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-redah.html

dayana buat list tu utk blogwalking spe2 yg join jugak. jomla tengok. dayana xdpt nk join da xlayak.

''bidadariSIDIA'' said...

Assalam :)
salam perkenalan
terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

dan terus me''MOLLOW'' :)
follow me back kalau tak keberatan :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

happy blogging ♥♥♥

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...

bestnya singgah sini...

hepi blogging =)

sue perbs.. said...

salam perkenalan.. smbung redah dri blog bro ben..

mas saari said...

salam singgah dan follow blog kamu yg best!
salam perkenalan dan happy blogging..

Pak Syahot said...

salam prkenalan & singgah dr belog abg ben... bgos btol abg ben kan buat segmen utk blogger2 bru neyh... =)

kalau tak keberatan singgah la
http://paksyahot.blogspot.com

Mrs.Zaheer_Hajrah said...

hi... dah singgah n follow.. kalau sudi meh la kawan dgn umi ye.. follow my blog :

http://umihajrah.blogspot.com

CIRA EZERA said...

salam singgah..nice blog....done follower awak..hihih klu sudi jmputlah datang home saya ea..http://nazirahahmad1989.blogspot.com/

Ena said...

Salam ukhuwah..singgah follow n redah ni..hee