May 28, 2011

geram sangat & boleh percaye ke?

korang ni..suka sangat dengan ape ke bende hentah laa..
buat duit dengan hanya log in facebook??
lepas tuh tag gambar hape ke bende hentahhh!!haishh!!
serabut la..
tag gambar sampai berpuluh-puluh..ta caye??

ingat kan hape la sampai 31 photos kan?
sekali bukak...
benda-benda yang menyakitkan hati wan je..
taksub sangat ke sampai nak duit dengan cara mudah??
duniaa....duniaa...duniaa...!!
itu dunia satu..
ni lagi satu..
dapat duit melalui dunia internet nih boleh percaya sangat ke??
even dari company yang memang diluluskan ke hape ke bende ke..
better tak payah la..
baik usaha sendiri cari duit..
tak suka betul wan!!

buat lah tabungan sendiri beransur-ansur..
bak kata pepatah melayu lah kan..

"sedikit sedikit lama2x jadi bukit.."

tak gitu kan??

4 comments:

diana said...

jangan percaya..
tipu je tu..
akak pernah kena tipu gitu..
katanya ..
"awak tak payah buat apa2 pun..awak bayar 30 ringgit je.yang lain saya uruskan.."
last2 senyap...
yang menipu tu seorang nurse pulak tu..
gambo duit yang dia tayang tu pun bukan duit dia.cilok kat google je..

wanda said...

ouhh..dasyat lahh..wan mmg ta pernah nak pcaye bnda2x mcm tu..mnyampah tau..!!=)

hakeem kira said...

mengarut je tu . baca link bawah

http://hakeemkira.blogspot.com/2010/09/kena-penampar-sekali-dapat-rm100.html

suha said...

sangat setuju (^_^)