May 18, 2011

harap kawan je ramai...

daripada aku membebel butang follower hilang..
baik aku luahkan ape yang aku rasa...
korang mesti tak perasan kan??but kalau perasan pun buat tak tau je..
tapi harini wan memang nak kene amik tahu!!
sebab ape??
sebab wan rasa..'apa semua ni?'

apa guna kawan beribu kat facebook??
ok..jangan marah lagi..sabar..sabar...
wan tak kesah la kawan ramai pun kat facebook..walaupun wan tak kenal,tapi kebanyakannya bila ditanya,diorang akan kata..'saya kenal awak melalui blog awak yang saya follow..'
and..'saya dah kenal blog,nak la kenal tuan dia pulak..'
alhamdulillah...kenyataan2x semua tuh tak membuatkan wan bangga pun..
sebab maybe diorang pun macam wan jugak..
jumpa je blog yang menarik,yang hebat perincian dye,mesti la wan nak tahu jugak sape pemilik dye kan??
tak salah..
contoh macam blog Amal Espraza,Bro Framestone,Ben Ashaari,Nisa Menaip,Atiq Salleh and Elis Wanie..
ramai lagi yang hebat2x...
semua tuh wan add diorang..kalau nak tahu,blog diorang amat2x lah menarik untuk dibaca dan diikut selalu..hehee..

sebenarnye berdasarkan apa yang wan nak cakap..,
kaum hawa dekat dunia nih...
yang ramai sangat suka tunjuk 'aset' menarik diorang tuhh..bagi wan,perempuan yang macam ni selalunya lelaki lah yang suka add kan..
yelahh..lelaki kan kalau nak test baik aje...iman lelaki tak kuat pun..
punca???
sebab adanya perempuan yang suka dengan 'aset' diorang..
bila snap gambar,muncung sana,muncung sini..
baju singlet or berkemban style??
it's not a big problem if non muslim okayhh??
tapi kalau dah gadis melayu yang buat macam ni..macam mane pulak??

wan takkan cakap yang wan ni PERFECT 100% taw..
wan pun ada jugak nak memuncung nye..
teringin jugak nak buat mulut itik..wekkk!!
but takdelah sampai mahu pakai short pants,singlet or wateva yang boleh menampakkan segalanya..
kalau dh dressing macam tu,just keep it as privacy lahh!!
tak payah nak upload sana sini dekat facebook,blog or ape2x je..
kadang2x yang dress macam tuh dalam bilik pun nak snap tangkap gambar..upload masuk facebook..
motif..??motif..??

so,kalau setakat kawan ramai,but takde functionnye...
baek ta payah!!
wan pun ada ramai jugak yang wan tak kenal add kat facebook..
but bila usha info ke ape ke,wan dapat tahu yang diorang nih pun kawan dengan kawan wan jugak..
even tak kenal n tak pernah jumpa pun..,wan layan sebagai sahabat saje le..
sahabat je ok??
but if yang lain2x yang dah terlanjur di approve tuh..
wan guna alternatif lain...
nak tahu ape??
wan suruh diorang like fanpage wan ye..
hahaa!!jahat..jahat..
ni hah fanpage saya..
ramai2x like page miss wanda nih..
ini untuk sape2x yang takde blog and yang wan tak knal la..wan buat cara jahat skit..
cari point nak borak dgn diorang..hahaa!!nanty diorng kecewa pulak add wan but wan tak layan..
p/s: yang ade blog pun harus dan wajib like ye..ceewaahh!!takde2x..gurau je..hehee..tiada paksaan..=)

and ada jugak yang seronok add orang tapi tak tegur..
motifnya??
nak tambahkan kenalan je..bagi nampak hebat kan bila kawan ramai??
rasa macam up la sikit kan..bangga je,,,
padahal..tegurnye idak pun..

nota jari: wan pun suka add jugak..but add blogger!!hahaa..nak add orang lain rasa macam tak yakin..kihh3x..
wan suka approve org sebab wan takut diorang kecewa..ceewwaahh!!!bajet 'hotstuff'..
yelah,kadang2x junior wan,senior wan,member wan..and ramai lagi lah kan..=)
siape mahu kenal wan mari2x..add wan..k0mpem di approve dgn kadar segera..!!hahaa

1 comment:

hyemynameisrasyid said...

aku sgt xsuka kalau tgok gmbr pmpuan buat duck face then uploud kt fesbuk.,kalau laki buat cmtu lagi la aku menyirap tengok.,yela, mmg fesbuk diorg, suka hati diorg kn., tp ntah la.,x manis kot.,++ klo pmpuan melayu buat cmtu.,ewww~