May 26, 2011

jangan marah atau terasa hati kalau saya...

ade ke blogger yang nak marah aku?
ade ke blogger yang terase hati dengan aku?
aku takde la hot sangat..takde la femes sangat kan?!
or senang cite RETISSS!!

ok..firstly,wan nak mintak maaf dekat semua followers or yang singgah and lalu-lalu kejap dekat blog wan..
and yang menconteng-conteng shoutbox tuh kan..heheee!!
ok..wan bukan taknak follow korang..cumanya...
dah limit je..
hehee!!
tapi..
if korang sedar or tak..followers tak membawa ape2x maksud pun..
asalkan penceritaan korang tu menarik and sampai kepada pembaca je..
(but terpulang kepada diorang nak follow atau tak)
kalau wan tak kesah ade bilangan follower naik ke tak..sape nak bace,just read it!!
sape nak singgah,singgah je la..
rumah ni takde pintu..so always terbuka..hehehee!!

and..FYI,wan akan singgah blog korang tu okeyh...
but i'm as a silent reader..
kalau tak pun,wan conteng dekat shoutbox korang balek..
ingat wan ta boleyh conteng ke??hahaa!!

untuk someone yg berkenaan..,jangan lah terasa hati..
dun worry..wan selalu tunggu entry terbaru daripada kamu..
and janganlah terlalu mengharapkan wan sangat..
kadang2x wan pun bercelaru jugak time nak hapdate blog nih..
bagi wan,ape yang seronok sangat pasal blog wan entah la..
btw,thank you kerana menjadi follower setia untuk Blog Miss Wanda yee..
wan amat2x menghargai kamu!!

p/s: dah rasa macam hape je bila ade jugak followers yang terase dengan saya yang tak lah dikenali langsung!!hehee..but,itu hak masing2x ye..
sampai terase sebab tadew nama wan dlm senarai follower blog dia..hahaa!!

*sudah..sudah..jangan bangga wan..

tapi hakikatnya terkejut..!!=)

4 comments:

blackroses said...

ada ke yang terasa dengan wan?

wanda said...

entry ni takkn ade klu tkde org yg trase dgn wan..hehee..klakr pn ade..=P

ツ mIsS NaDEa ツ said...

iya btol3x !!
i like ur entry ^^

singgah sini ~~

wanda said...

hahaa!!tak sangka..thnks ndya..=)