May 16, 2011

the reality show??

SELAMAT HARI GURU!!
semoga guru2x ku sentiasa dirahmati oleh Allah s.w.t..
ok,wan nak wish SELAMAT HARI GURU..
secara keseluruhan lah..takde nak post satu2x kat facebook meihh..

terima kasih atas tunjuk ajar,
terima kasih atas bimbingan,
terima kasih atas motivasi,
terima kasih atas kemarahan yg diberi...
dan terima kasih untuk segala-galanya..!!

TERIMA KASIH CIKGU!!

untuk cikgu-cikgu yg pernah mengajar dan mengenali wan semenjak:

TABIKA KEMAS..(2000)
SEK.KEB.MAHKOTA SARI,GERIK..(2001-2006)
MRSM PDRM KULIM..(2007-2009)
SEK.MEN.SULTAN IDRIS SHAH 2..(2010-2011)

so,memandangkan harini adalah hari mereka,sekolah wan dah buat sambutan ye pagi tadi..!!
menyambut hari bersejarah untuk guru2x memang best..
tapi prestasi majlis mula menurun bila persembahan yang entah ape2x je start..*macam nak kaji statistik je..hahaa!!
what the hell are you waiting for beb??
just go upstairs to your class lah!muahahaaa..
kejam sihh..
buat persembahan semua sayu..lagu pulak 'lagu seberang'..memang taste ORIGINAL PEOPLE kat skolah kami la kan..berduyun-duyun berebut nak tonjolkan diri..tapi malangnya...
*taknak komen ape2x..
for decoration memang tip top lah kott!!mane taknye..
mata tengah layu pagi buta,masuk pintu sekolah je terus nampak warna purple...
segar bugar je mata aw0kk..!!hahaa
boleh tahan cantik la padanan warna..
wan takde gambar la pulak kan..sebab tadi memang boring+panas+persembahan melalut..
sehingga ada persembahan yang menampakkan sisi buruk mereka itu..
malu lah anda anda dan anda semua wahai kaum hawa!!
pandai2x je la teka which persembahan ye..

yang ade pun,pic ihsan k.azie je..memandangkan dye nih form 6,
for sure lah gambar-gambar berduyun dgn batch form 6 kan??

dh promise dgn kak azie nak capub kan diri dye dalam
blog wan nih..hehee
termasuklah jugak gambar kekawan aku nih..
*amboi akif,mcam dh tau kamera k.azie je..hahaa
banyak je posing dye tuhh..hahaa
bila OA buat performance,ade je cowok2x terpikat..hahaa!!
OA baek punyaa..=P
so,ini je lah antaranya ye..ihsan drp kak azie..
kalau banyak ambik kang,berlonggok pule batch form 6 dlm blog wan nih..
terfamous pulak nanty..hahaa
*famous ke??
gedik je lah wan nih ye..=)

ok lah..sini je..
eh...eh..eh.....ade lagi??gambar sape pulak??
pic miss wanda haruslah ade kan??
kalau takde..tak sah!!haha
ok..semoga cikgu2x bahagia membuka hadiah yg berduyun-duyun banyaknya!!
selamat...hahaa

No comments: