May 9, 2011

sebab yang memaksa aku tulis entry time exam week nih..

aku terpaksa buat jugak..
bukan sebab dipaksa..tetapi sengaja..aku tak tahu macam mana nak tahan diri aku ni lagi..
aku dah tahan..dah gam tangan aku..dah gam kaki aku..dah gam bontot aku sekali..
*siap pakai GAM UHU & GAM GAJAH >_<*
akhirnya berjaya jugak melepaskan diri daripada cengkaman gam2x yang tak kuat tuh..huhhh!!*nama je gajah..
aduhh..
aku dah punya tanam semangat nak study..
but paper BM pagi tadi membuatkan aku jadi tak keruan..
nak tahu sebab ape??ade ke patut bahagian A,dia suruh buat karangan tentang pendapat anda mengenai kecemerlangan generasi muda di negara ini..
tiga benda kami kena huraikan

1. cemerlang akademik..
2. cemerlang sahsiah
3. cemerlang sukan

and yang paling membuatkan aku geram sangta2x..sampai meletus gunung berapi yang ada kat dunia nih..
point yg ke-3 tuhh....tak nampak ye??

CEMERLANG SUKAN
 setiap point diberikan gambar..but gambar point ke-3 memang tak menjaga sensitiviti aku!!huhhh..
nak tahu gambar sape??

ni hahh!!
why must him??
disebabkan faktor ni,aku punya la dok melangut tenung ke dye...hahahaa!!karangan entah ke mana,aku entah ke mana..and aku c4rm lah karangan bahagian A ni aku dpat full mark sebab ada dia bg semangat!!hahaa..pergghhh,,,gedik gila pompuan nih!!*sedar p0wn..haishh..

ok..ok..actually,diorang letak pic team bola Malaysia yg mnang Piala Suzuki AFF haritu...
yelahh..point pun cemerlang sukan kan...hahaa
ok2x..ape2 pun..
dah selesai paper BM tadi..
and ade lagi two weeks ye..
wish me luck!!bbbyyeeee.....=)

No comments: