May 16, 2011

segmen hentam menghentam!!

okey..kali nih..miss wanda nak buat segmen hentam menghentam..
wahh...dsyat je bunyi kan??
nak hentam blogger mane la agak2x..
senang je..meh sini nak crite ke mengkeme semua nih..

syarat-syarat..
1.copy paste header miss wanda and link kan ke entry segmen ni ye..
2.just mulakan je cerita hentam menghentam korang....sabar dulu...bukan nak hentam sapa pun...maksud aku..kritik,komen,kutuk..and pape je la yang seangkatan dengannye tentang blog MISS WANDA.diulangi...
BLOG MISS WANDA SAHAJA
jangan nak gatal pegy kritik2x blog orang pulak..
3.kome korang...kritikan korang...mesty lah berdasarkan pendapat korang..*mesti lah takkan berdasarkan pendapat jiran bangla sebelah umah pulak??haha
tak kesah la nak komen apa2x pun..susunan widget ke ape ke..penulisan ke..lantak kome lehh..
mlas nak cakap banyak..hahaa
4.bila korang dah puas menghentam saya,letak link korang dekat ruangan blog ini..*boleh join kaki mengutuk yang lain..hahaa!!
komen korang akan dijadikan teladan..cewwaahhh!!

tu je la syaratnye..segmen je pun..bukan contest..so takde hadiah..hehee!!

2 comments:

shaemo said...

kalo ko buad yg ade hadiah aku join..

A M E ! said...

hello . ame singgah sini ya . later kalau sempat ame join ya . :) take care and have a great day .