May 19, 2011

truth or dare?

yeaahh!!

TRUTH OR DARE??

sape pernah main game nih??mantap siott!!hahaa..
wan sejak kebelakangan suka sangat pekena member2x dengan cara nih..
kita dapat tahu kan sape yang sebelum ni tak puas hati dengan kita..
sape yang pantang dicabar..
perrgghh!!memang meletop tip top lah kan??
tadi,before jawab paper1 biology..
game ni diadakan ye..untuk memeriahkan suasana..dan melepaskan tekanan..
hahaa!!

peserta permainan: bella,fatin,elina,rafini,zafri,afiq,faiz dan wan..

wan: truth or dare??
elina: truth..
wan: apa yg kau tak puas hati sangat dengan aku?
elina: aku sebenarnye menyampah gila bila kau senyap..muka kau masam and nampak sombong!!
(dengan jujurnya...)


elina: truth or dare?
rafini: dare..!(dengan yakinnya memilih)
elina: kau pegy cakap dekat zabidi..'saya suka awak..'


dengan masa yang lamanyaa....
rafini pergi kat zabidi dan meluahkan perasaan 'palsu' itu..
(mestilah palsu nama pun main)

rafini: truth or dare??(kali ni aku pulak kena!)
aku: truth..
rafini: sebanrnye...apa perasaan kau dekat afiq??
aku: (dalam hati..gasakkk!panas dah ni..)sebenarnye aku suka afiq..tapi bila face to face takde la rasa malu ke ape ke..open minded sudahh..


aku: truth or dare?
afiq: truth..
aku: (aku bagitau dulu aku nak tanya soalan bodoh)apa perasaan kau kat aku??hahaa!!
afiq: (dengan pantas menelan segala air yang ada) ok..sebenarnye aku takde rase pape pun..aku anggap kau and semua ni kawan baik aku je..aku suka kawan dengan korang..


p/s: serius eh aku tak rasa kecewa pun..sebab aku pun selalu sangat menggatal dengan member laki lain..lagi pun aku cakap depan afiq je..tanpa rasa malu..ngee~~
afiq pun relax saja..lepas tuh siap boleh sayang2x lagi..aduhh..
aku takdela nak berjiwang sakan tau..geli lah aku!!=P

banyak lagi soalan pedas kami okeyhh!wan hanya berpakat dengan cik bella je..
bab2x jahat laju je kami..=)
so korang...
ape tunggu lagi??
don't u want to try it??
seriously puas hati tahap pakcik jual sayur lah kan!!
terus terang..
berani...
perasaan malu semua dibuang ke tepi..
maruah diri tercalar seketika..hahaa!!
tapi..ape aku kesah??
sekali sekala buat kerja gila dengan member sekelas..
walaweyyyhhh!!!
wan bagi yang truth je la..
yang dare tadi memang teruk diperlakukan..
tiada sudah kehormatan diri..
wooohhh!!
dahsyatt sihh..hahaa!!
takde le sampai nk bercium berpeluk sakan ye yang pasti!!

2 comments:

shaemo said...

wah3 cik wan... haha
truth or dare???
walaweh...

wanda said...

dua2x sekali kene weyhh shaemo oiihh...