Jun 5, 2011

agak-agak kenapa jadi macam ni ye?

"ya ALLAH..kau kurniakanlah kesihatan tubuh badan yang sihat kepada diriku..supaya aku dapat menjalani kehidupan seharian dengan sempurna.."
amiiinn...~

dah sebulan rasanya menanggung kesakitan mcam nih..hanya ALLAH je yang tahu betapa sakitnya menanggung penderitaan ni..
kalau wan cakap yang wan nih sakit kepala,mesti korang rasa benda nih normal je kan..??yuup!!memang mula2x wan rasa benda nih remeh je..
tapi skit kepala ni dah berlarutan...and if korang percaya atau tak,harini dah genap sebulan!!
sakit tu masih ada..but bukannye jenis ansur-ansur tau..
mula-mula memang wan ada bagitau mak,but mak just cakap maybe panas kot..or maybe stress exam dah nak dekat..
but takkanlah kot??
bila duduk saja-saja pun sakit..and bila sakit kepala,banyak benda yang wan tak boleh buat!!and macam2x rasa tahu??
nak tahu ape??meh sini nak listkan..

1.tak boleh duduk dalam tempat cerah,or mengadap cahaya lampu..even tulis entry nih pun amik masa berjam-jam...sebab tak tahan
2.kerja skolah yg cg bagi byk sangat tertangguh!!and banyak sangat yang belum selesai..
3.rasa macam nak marah je orang yang ada dekat2x dgn wan..even diorang tak salah!(jahat betul wan nih..emo sgt!!hehee)
4.sampai satu tahap...wan tekad nak jugak buat homework even dlm gelap sekali pun!!(bajet student contoh je kan??kekekee..)but still ade skit2x cahaya yg membantu..kalau tak mau nye buta mata wan nanti..
5.nak beronline..berfacebooking...and for sure mood nak berblogging pun susah..!!yelah..tau2x je la cahaya lappy mcam mne kan??

ni je yang dapat listkan...banyak lagi sebenarnye..!!
but..itula yg wan cakap...tak boleh nak online lama2x...serius ouhh sakit kepala nih!!
wan pun kadang2x risau jugak..sebab ape sakit kepala sampai macam ni sekali?
sampaikan terganggu semua rutin harian yg selama ni menjadi makanan ruji dlm hidup wan..
kekadang tgh malam pun boleh terjaga sebab rasa loya..nak muntah..
esok pagi tu pergi sekolah lesu je..
hanya Allah je la yg tau..
bile cite kat member,ade ke patut diorang cakap wan pregnant??haisshh..simpang!!
jauh benor terpesong diorang nih..
suka membuat onar..wan ni masih HOTSETAPP!!!
eh..silap..masih lagi virgin lah!!kekekee..

so rasanya..sampai sini je la kot...dah mual dah tengok screen lappy nih lama2x..
cuma doa yang diharapkan wan drp semua yg setia memfollow entry2x wan nih..
semoga sihat seperti sebelumnya..

p/s: tengah type entry nih pun 2x masuk toilet..berpinar je mata tgk screen..last sekali muntah la jwabnye..
doakan wan sihat ye..
chill~
;)

6 comments:

I D A said...

migrain sufferer like me kot .

FATHIN NUR HIDAYAH said...

better pergi hospital

FATHIN NUR HIDAYAH said...

better pergi hospital

wanda said...

thnks fathin..
ida>hurmm..entah le

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. aku pon ngah sakit gigi ni,... sume keje pon susah nak wat,, rase cam nak lempang jerk muka sendiri ni.. hahaha

Iznie said...

jmpa doc please dear...jaga diri...take care.... :D