Jun 8, 2011

aku tak join..tapi aku tetap nak bagitau!!(part 2)

ingat lagi tak cerita part 1 wan dulu??kalau tak hengaatt boleh baca sini..
setelah selesai semua majlis pertunangan chor...diorang semua spending time untuk berjoli lah kan??berjalan ke Rantau Panjang lah..Kota Bharu lah..Gua Musang lah...dah!!tamau ulang lagi..cemburu,jeles,iri hati,dengki...semua ada!!hahaa..sebab nye tak dapat ikut je..kehh3..







wa dah cakap sama lu wa jeles sama mereka....that's why wa tanak upload pic diorang berwindow shopping di sana maa....haiyyaa!!sebelum bershopping,singgah dulu rumah saudara mara yang ada dekat semua sudut Kelantan tuhh...haiyyaa...korang dapat tengok kan,macam tak pernah jumpa rumah yang ada laman luas...sampai berlari berlompat kat tengah-tengah alam tuhh...dah tak kira anak,bapak,mak,pakcik,makcik semua join dalam acara tolak menolak...sampaikan kakak sedara wan yg sulung tuh tergolek katanya atas rumput tuhh..hahaa...ni lah perangai sepupu wan tahu??adoyyaaii....and if korang perasan kan...
tahu tak budak perempuan yang pakai baju merah tu sape??anak artis tuhh...cuba teka cepat!!!hehee
ok..sampai ni je lahh cerita tentang pertunangan abang sedara saia...

p/s: sape dapat teka budak perempuan tu anak artis mana satu..,dia dapat...ermmm..dia dapat...dia dapat hahh??hurrmmm..selamat mencuba!!!

4 comments:

puteraduyong said...

iskk...anak artis mane lak tu...?

padle said...

kat mane ni?

bia aku teka..

anak saleh yakob?keh3

wanda said...

ptraduyong>kihh3x..teka la..
padle>agk2 la ank saleh yakob..hahaa

アヌム ちゃん said...

Salam.singgah baca2 sini~
sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
Arigatou (^____^)