Jun 3, 2011

banyak perkara berlaku..

kelas tambahan dah pun habis....
and it's time for me to  take a rest for a while....
and too many things happened during that days...

and today..
it's for me to enjoy with all my crazy friends yauuu!!
enjoy2x pun...tempatnye dekat perpustakaan awam je pun...itu pun sebab banyak sangat homework kena selesaikan!!kalau tak takkan ada jejak kaki aku dekat library tu tahu???
tapi..satu je habit aku bila holiday macam ni..
bila kerja sekolah banyak dengan berlonggok kertas cikgu2x kasi,dah macam nak tunjuk kilang kat Malaysia nih kaya sangat dengan kertas...membazir je lah..haiisshh!!
lebih suka buat homework dengan member sekolah rendah..mood dengan member sekolah menengah ni hanya waktu persekolahan saje ye..kehh3x..
buat punya buat...
siap la juga physics tuhh..lebih la daripada setengah..hahaa!!bagus tak??

and...
harini jugak la aku jadi orang bujang kejap..eh2x..aku memang bujang..
cuma harini sampai hari ahad nanti pengurusan aku ni lain sikit..makan macam orang bujang..rumah semua kena uruskan..
sebab...
my lovely mummy tadew lahh...bonda tercinta aku ke Kelantan...kazen aku nak bertunang pulak..
woahhh!!macam2x negeri dah ni kazen aku punya jodoh...agak2x aku orang mane pulak nih??
ehh..sabar...awok muda lagi..SPM pun tak lepas lagi..gataii nohh!!
menu ape yang patut dimakan malam ni yeh??
abang..cepatlah balik..laporr nih..
sebelum tuhh..nak mendoakan abang saya semoga selamat perjalanan dari penang ke gerik ni ye..
agak la yg mana muka nak dekat sama tuhh..itulah abg saia..!
semoga selamat sampai rumah kita ye..=)
dan semoga selamat juga perjalanan kepada saudara mara saia yang sedang bertolak ke Tanah Merah,Kelantan...tak tahu le kome semua dah sampai ke belum..
happy lah di sana..jangan lupa untuk cousin2x aku yang ada smart phone tuh..upload2x le picture yekk...

TAHNIAH AZMAN BADIUZAMAN KERANA BAKAL MENJADI TUNANGAN KEPADA KAK IZZAH..(TAK TAHU NAMA PENUH LAGI...)
CEPAT-CEPAT LAH KAHWIN YE....


lepas ni lagi kacak bergaya lah kamu yee..=)
sis Wan Razmah,jaga anak sedare teman molek2x...deme tuhh comey2x belake yekk..

mesti banyak ragam punya bila ada kat sana..
kesimpulannya...aku jeles sangat tak dapat pergi!!!sebab ada kelas tambahan tahu?!
tapi takpe....dia kahwin nanti aku terjah la rumahnye nanti..mantap punya!!muahahaaa!!

p/s: ade la 3 jam aku buat entry nih..sebabnye malas nak menaip secara berterusan...hahaaa!!

No comments: