Jun 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Santai Bersama BEN ASHAARI
nak join??
SINI

9 comments:

Salim Harmanain said...

ehem...pengkritik dah dtg...hehehe

klu boleh kemaskan sikit header tu..pastu buang lagu tu..tak pun cari la yang ada butang pause..

tq..jom singgah... =)
http ://salimharmanain.blogspot.com

ohh ddy said...

pusing2. pusing. blog u oke. simple. :)


http://bungabungaputeh.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Kasut Karipap said...

sy rasa shin chan tak sesuai dgn awk..letak muka kartun yg lg cute dr shin chan oke gak..tapi klu awk dah minat shin chan takpe..nice juga..hoho...


---->no.116

Tea said...

kemaskan sket je widget tu. terkeluar pulak. huhu.

#124



BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Ms. Ann said...

blog awak dah ok.. mungkin kene adjust width ker untuk biar dia tidak terlalu besar.. header pun mungkin awak boleh adjust jd center atau besarkan ikut saiz blog awak..

mekaceh 185

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeee..hehe blog nie simple but nice, centerkan header dan buang widget yg ta penting kat sidebar, kalo bloglist tu buat style scrolldown pnya.. hehe happy blogging dear ! :)

jom kritik blog alya, no.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

kiera'sakura said...

dari 153.. =)

simple .. menarik.. =)

Haffiz MohdNoor said...

blog smart,, dh oke sgt tak tau pe nk kritik.. nice job!!

no 200

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

mieya atiera said...

kotak follower sesuai diletakkan di bahagian atas :)