Jun 17, 2011

best ke sentap menyentap??

SENTAP??
best ke??and perlu nak sentap??
seriously NO!!!ok??

aceli entry ni dah berapa minngu simpan sebab geram je nk tulis...yoosshh!!tolong laa...
but sekarang dah hilang rasa geram tuhh..=)
it is starting with this status on my facebook..

tak nampak??klik utk tidak terbantut..

bukan status yg atas tuhh..but status yg paling panjang dekat situ..hahaaa!
so..,dalam banyak2x komen tuh kan..ade la sorang budak laki nih dok menyentap..!!
apa??lelaki??
LELAKI SENTAP??
tolong la weyyhhh....tiba2 cakap aku nak aibkan orang nape pulak??
ok..ok...maybe niat aku memang tu..tapi ada ke aku nak mention nama orang tuh?haiy0kk..
and yang tak boleh blah..kau nak terasa kenapa weyh laki oii??
pastu kau bajet protector yang bagus la tu for girlfriend kau..??
ade aku cakap aku kutuk kau punya 'chenta hati'??
takde kan??
so tak payah nak buat pasal..
masuk2 wall fb orang buat kecoh pulak..
lepas tu bila buat kecoh nak remove2x aku..
helloo...!!*please la okeyh?*

fyi..,kau kena ingat balek...bukan aku yang add kau memula ok??kau yang hegeh2x dok add aku..lepas tu kau remove aku!ade aku kesahh??
kau ingat bila kau remove aku,aku nak begging sruh kau add balek??
hahh...
takkan ok??
sebab aku dah block kau terus!!
jantan macam kau memang takde function..and memang tak berguna langsung!!
banyak sangat dah benda kau buat..
sampai budak laki sendiri tak suka kau ok??!
kau cermin diri la weyhh...
tu je aku nak pesan..
mekasih bebanyak!!~=)




2 comments:

Umedia Network said...

betul2. huhu. jom ke blog kami. ^_^

Hans said...

macam2 hal
hanya ko dan dia jer yang tahu

Maharaja Lawak Minggu 12