Jun 24, 2011

contest: I love my style

okaii.....join contest lagi..kali ni from Miss Halida kite nih yupp..

klik gambar utk ke blog beliau...
nama contest pun I love my style kan??hahaa..so..wan nak letak ini picture lahh..


sebab apa gambar ni??sebabnya...Mr Boom2x wan yg snap..hahaa!!eh..takdela..saje je..tp,srius cakap pic nmpak mcam amik gambar sendiri kan??and dimaklumkan,ini bukan dalam bilik..
sebab apa wan besarkan??sebab ada orang cakap ni dalam bilik..ouhh..agak lah..takkan la dgn Mr Boom Boom kot dalam blik nih??hahaaa..mustahil!!
ok..back to normal..
wan suka pic ni sebab nampak matching sangat style wan..(bg wan la ok??)
then,wan suka padankan shawl yg abstrak2 nih dengan blouse or t-shirt yang kosong...yelahh..kalau baju bercorak,shawl pun bercorak..semak weyh..semak!!
but sorry sebab tak amek full pic tau??sebab tyme ni tengah penat2x..lepak and duduk2 sebentar..
lagi satu,apa yang wan suka pasal pic ni..hahaa!!for the 1st time pic wan nampak sisi ketembaman yang masih lagi comel ouhh...*oopppsss...dah2..jgn layan..
and apa yg penting..pic ni original...asli...tulen...cuma di edit letak link blog je..
pic asli yang wan suka 400%..!!
senyuman wan pulak macam teruja+malu je bila Mr Boom Boom yang nak snapkan..hahaa!!

so..tu je nak cerita yupp..??hehee


mission accomplish!!!heheehh..

5 comments:

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

penyertaan sudah di rekodkan. gmbar senang di upload dlm page saya ;) TQ join !

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

adoii, tenet buat hall. dah lama dah upload tp still tak create album lg . ishh ! esok sy inform awak okay ;)

Maya Lisa said...

Maya pun masuk ^^ Good lUck ye !

Dael Amran said...

ko rase cun habis la weyh? hehehe

wanda said...

dael amran>alahh kak long..lex r..pndngan aku je pun...aduii..msalahh