Jun 24, 2011

mungkin untuk seketika saja..

entah la..perasaan aku tak betul untuk beberapa minggu nih...nak kata pms bukan lah kot..
tak tu..tu...tu...pun!!hahaa...tapi kenapa perasaan aku semacam je??pantang kena tegur..pantang kena marah...but kadang2 orang tak buat apa pun aku sentap..serius teruk!!sumpah teruk!!mencik..!!mencik....!!mencik....!!!
benci dengan perasaan aku sekarang!!
benci dengan semua orang!!!
wuuhhh....dah tahap ter0k sangat!!
sumpah wa cakap der...!!
'dia' hantar mesej macam biasa dekat aku pun aku rasa mcam nak menangis!!
touching bebagai!!
hati pun tetiba rasa sebak...

again....

AKU BENCI DENGAN PERASAAN AKU SEKARANG NIH..!!

and now aku dah blur nak buat ape??aku tak suka la..
tak pasal2 semua orang aku rasa nak marah...sentap gila even diorang just cakap bnda biase n kecik je..
hhuuaarrgghh..dah mereng kot aku nih...
dengan family pun aku sentap...
dengan kawan...
lagi la nak MENYENTAP!!
padahal diorang buat ape je aku pun tatau..sedih aku weyhh!!
ke hormon dah lain nih...??*tetiba je..hahaa
hisshhh...dah la...malas nak fikir bebanyak!!
menggalakkan pertumbuhan uban je..
mungkin untuk seketika je kott..hentahh!!


p/s: team liga super Perak datang Gerik harini..ade je kat padang..siap buat kerja amal lagi..to abg usin,bersihkan la sekolah kamu dulu tu..tempat kamu belajor dulu dgn teman..hahaa!!amek restu cikgu2 dulu..kehh3x..sesape pernah terbaca entry pasal abg usin nih dulu...tapi tak hengat..SINI hah...

No comments: