Jun 14, 2011

perak vs kelantan??



hoisshh..tetiba cakap perak nak lawan kelantan kenape haihh??hahaa!!
ok..sebenarnya just nak wish GOOD LUCK untuk abang sedara saya yang bermain dalam team perak nih..semoga berjaya menumpaskan Kelantan bersama rakan-rakan lain..waahhh!!over gituhh...

copp2x..!!abang sedara MW pemain bola kah??

betulkah??
benarkah??
siapakah??

haaa....sape2 yang ikut perkembangan bola dlm negara kita nih..
pernah dengar tak nama Wan Hussen bin Wan Abdul Ghani??


apa??tak kenal??
ke kenal??
haishh..meh sini..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ooppss...sorry!!TERMACHO disini..hahaa!!

apa??tak caya lagi??
tak pernah perasan muka dia main untuk team Perak??
sini...ada lagi...

ada jelas??
so...to abg usen!!semoga berjaya menentang pasukan Kelantan okeyhh???
and banyakkan lah lagi gol segala gol yang ada..tau..tau??
wan pun tahu Perak vs Kelantan nih pun tengok status dia update kat facebook....

p/s: taktau nak support team mana satu nih..Kelantan and Perak..dua2 tempat family2 saya berada..hahaa!!

    **ada yang kata dia Park Ji Sung Malaysia???hahaaa..adoii..perasan sudah dia..=))

3 comments:

ain revival said...

<---ain sokong Kelantan..hehe

nway, u pnya sedara nsem laa..nak usha kt stadium mlm nie..heheh

kiding..:)

shiema sufian said...

do the best :)

shukaelmo said...

; saia knal dya . dya dok gerik . " kg pdng " taa silap . dulu taa .