Jun 25, 2011

skuad seladang beramal..;)

skuad Seladang datang....
tapi dapat jumpa kejap je..
bergambar pun tak sempat langsung..
tapi sempat 'hye hye' dengan diorang..HAHAA!!
lepas tu 'hye hye' lebih sikit dekat abg sedara..
takde la excited sangat..
abg sedara sendiri pun susah nak jumpa..
dah sibuk la katakan..
HAHAA...

tapi..
ada cikgu sekolah rendah yang teramat sangat excited jumpa diorang..
and cikgu saya tu pun bangga dengan kejayaan abg sedara saya..
siap cakap lagi dekat saya..'takpe wan,nanti cikgu ambik gambor deme bebanyok..wan tengok ye..'
wwwaaaahhhh!!semangat gitu..
cayalah..!!

ok...jom sama2 usha aktiviti mereka..
apa2 pun sumber daripada cikgu saya...
thank you yupp cikgu ti..!!





muka seronok cikgu jelas terpancorr bila dpt jumpa bekas student nye
dulu..
dicubitnye lagi abg usin tuhh...











budak2 tu malu lettew kene peluk dgn abg2 tu..
bdk pompuan yg dduk pulak over skit..hahaa

ok..ni je yang mampu..
upload banyak2 nanti berat pulak nak loading..
apa2 pun..terima kasih banyak2 kepada mereka...mereka...sekalian..
sebab dah tolong bersihkan Kampung Gerik..
bagi and datang ke SKMS...
abg husin pun kononnye dah lepas rindu dkat skolah rendah dia dulu..
dekat cikgu dia semua..
hahaa!!
ada jugak budak2 kecik yang minat kat abg usin n syazwan tuh...
sekurang-kurangnya dah menggembirakan hati mereka...mereka...hehee!
itu saja!!
apa2 pun..sumber dekat ckgu khairiah ye...
daaa...

...*have a nice day...;)

No comments: