Jul 15, 2011

abang ! tolong jauhkan diri daripada saya boleh?


apa abang-abang pulak dah wan ni??buat romantik ke apa?

miss A: abang,nak order kentang goreng and carrot juice satu..
abang 1: ok..


bila makanan sampai...
abang 2: ni order tadi ye..
miss A: terima kasih..abang lain pula ye?
abang 2: sama-sama..hehee!(sambil ketawa tapi tak pergi2 pun..!)
miss A: kenapa tercegat lagi?terima kasih la..
abang 2: nak nombor boleh?
miss A: (buat muka bengkekk...malas nak layan!!)


miss A buat tak herann...lantak kau lah abang sapa suruh gatal sangat!!tapi....masih tak lalu nak makan...sebabnya bau badan abang tu kurenggg menyenangkan lahh!!bukan tak lalu nak makan sebab ada jejaka depan mata punn...

adoyyaaiii abang! secara jujurnya miss A tadi nak kata,muka abang boleh tahan lahh...ada rupa..gaya hebat!!tapi...kalau ye pun,takkan tak boleh nak jaga kekemasan diri kot??bau badan abang tuu...yuuuccckkss!!even kerja dekat kedai makan pun,tolong lah jaga bau-bau di badan anda tu..fikirlah jugak keselesaan pelanggan kedai kamu yang datang tu..kalau kamu yang hantar makanan,tak ke spoil mood diorang nak makan??HAHAA!!

dengan perangai kamu yang nak mengorat anak dara orang tu,gadis-gadis yang kau nak mengorat tu maybe nak je kat kamu cik abang oii...sebab dah ada gaya and muka boleh tahan..ehemm..ehemmm!!aku pun nak kalau kau mengorat aku beb..muahahaaaa!!cuma kalau bau badan tak syi0kkk,takda sapa mahu laa...

jadi...untuk jejaka-jejaka di luar;
KALAU RASA BADAN ADA BAU MASHEMM TU,MOHON SIAP2X..JAUHKAN DIRI ANDA DARIPADA SAYA!!

bukan ke dalam Islam or mana-mana agama pun menyuruh umatnya menjaga kebersihan diri??kebersihan diri seseorang tu mencerminkan karakter/watak/peribadi seseorang...kan??bukan lelaki je,perempuan pun sama...and kalau diikutkan,perempuan lagi banyak benda perlu jaga kalau bab2 kebersihan diri ni..aku pun mana la nak tahu menyeluruh sangat kalau nak sentuh bab-bab agama nih...tapi yang asas boleh la kan??kalau tak tahu nampak sangat jahilnye...


MissWanda: selalu pastikan diri ini sentiasa terjaga...cuma tunggu datang seseorang yang ikhlas menjaga aku je..sapa sudi??hahaa