Jul 10, 2011

anak makcik mana hentah aku kebas dekat gym ni..


tadi saja lepak-lepak keluar sama my mom...
pegy beli makanan...lapar sangat!!tapikan...dah la aku order roti oblong yang depan PI tuh..*macam korang tau je..hihiii!!ya ampun...lambat bebagai menunggunye...rasa macam nak msak sendiri je weyhh!!
naseb baek la abang yang niaga tu....baik!!hahaa..tak hensem..cuma baik dengan aku..
kihh3...jangan jeles ye orang2 Gerik..wooaahhh!!ke situ pulak..

last2 beli nasi lemak hayam godam aje la...adik tengah dok merana kena resdung..nak balik cepat...*malam2 makan nasi lemak..bila nak diet..then,ingat nak balik dah..elok je mak singgah gym depan rumah tu..kasi CD dekat rakan kongsi gym dye tuh..ada je orang nak aerobik malam-malam...haiizzz...!!
saja bosan..ikut la mak naik gym tuhh...first time ouhh usha gym tu wa cakap sama lu..selama ni asyik dengar mak dok berurusan dekat gym je..kali ni aku sendiri naik tengok..

ingatkan mak nak hamekk kasut and kasik CD tu dekat kawan dye je,elok je mak terima pelawaan kawan dia suruh senamrobik..atoyyaaiii!!tunggu je la..tengok mereka...mereka...dan mereka....bersenam di malam yang dingin tuhh..usha2 la sekeliling gym tuh..kemas2 sikit..(tetiba baik..)!

tetiba ternampak budak kecik pulak..tengok mak syok je bersenam..aku pun layan la budak kecik nihh...anak kawan mak aku..rajin ikut mak dia yekk..aku pun apa lagi...kidnapp ler..hahaa!!
sempat p0sing bersama lagi yuuu..!!

muka innocent je budak nih!!naseb comel..
aku saja layan dia sikit je...sekali layann....haaahh..hamek kau !! kan dah terover excited budak nih!!bagi aku makan gula2 lah..ajak main lah...*biase la..budak2x...ajak snap picture,dok SS..hahaa!!
perut aku gila bapak laparr derr...rasa macam nak makan je budak nih..haishhh!!adik sampai call aku kott...dah x larat tunggu dalam kereta..nasi pun dah suam..kihhkihhkihh...

conclusion: aku sampai sekarang tak tahu anak makcik mana satu..and sapa hentahh budak ni..jumpa sepantas kilat!!

No comments: