Jul 14, 2011

i'm on my way..

hari yang bosan tiba lagi....haishh kau ni la wan!hari2 bosan rasanya kott..takde yang best kott..hahh!!meh sini tanak bagi bosan...
pergi cuci mata dengan DIA dan DIA di kafe Bawang Merah yupp..
mentang-mentang la yang jaga kafe tu semua laki..,kau menggatal ehh??
but let me explain first,
bukan nak cuci mata je..tapi online beramai-ramai dengan member lain..hahaa!!

sambil tunggu order makan.....
jom nak perasan kejap mehh..

over je doe budak ni..minum pun nak snap pic ke??
wheeww!!~tade la meriah sangat makan nye...
saja lepak petang-petang je..kihhkihhkihh...apa yang lawak bila jejaka-jejaka waiter tu menggedik dengan kami derr...'geli betis makkk...'hahaa!!
but funny jugak la...
sebab apa funny??mari sini aku nak cerita ke kome sume!!

it's happened when Bella order nugget and kentang,
bila dah delivered,something wrong with sauce n mayonis there!!
ada ke patut buat bentuk LOVE mayonis tu??hahaa...
adesss...best kan cara nak mengorat anak dara orang zaman sekarang??
macam2 cara boleh buat right??
jejaka2 waiter dekat kafe Bawang Merah pun boleh buat??
apatah lagi yang jadi tukang sapu,guard,engineer,doktor??hahaa...
but it seriously funny kott!!

No comments: