Jul 16, 2011

Karak-ing with Miss Bee..!


petang macam ni memang best layan movie ! kena pulak cerita KARAK kan??
memang luruh segala isi perut nih..
jantung,hati,limpa,pankrease,buah pinggang..semua nak keluarr!!

but bila layan cerita2 macam ni for sure la dengan member kan..
mahu ke layan sesorang??
ada jugak yang ngendeng dekat mak nak tido bawah ketiak mak setahun!!
very2 the manja la kann..

so,aku dah decide nak layan dengan Miss Bee...
dia yang over excited!!muahahaa...
every scene yang melet0pp!!pakat dok buat ekspresi yang muka biawak laa..!!
**jerrrkkk!!!**

muka takut tapi depan cam over je lebih!!
ok...hilangkan gemuruh
sebentar!!
now tak habis lagi movie nyee!!ada la dalam 20 minit lebih...
ngeri kott gaya sorang-sorang kena kacau...burrggghhh!!*maklum la first time nengok nyee...~
fuhhh...!!layan~~

p/s: Baru tengok Karak dah over macam jumpa bigfoot!!agak-agak lepas nih movie apa pulak??

3 comments:

Ayuu R'zad said...

KARAK?
hantunye nampak tak logik
tapi support filem tempatan.,
go go :)

shaemo said...

eh.. chomellnyee saye.. :)

wanda said...

ayu>yess..btul2..kdg2 mcm ta msuk akal but mula2 tgk mmg gempakk la..
shaemo>saia lg comel..;P