Jul 17, 2011

orang yang add aku semakin menakutkan !!



fuhhh!macam2 la kes sehari dua ni orang yang ditipu dekat account facebook sekarang ni..
dekat newspaper metro harini pun ada pasal perempuan yang kena tipu dengan lelaki di fb..
and for blogger,mesti ada yang tahu kan kes yang menimpa CPM Honey..alahh..kakak kepada Irine Nadia tu..blogger yang femes emes tuh..hehee!!
ada manusia yang hentah hape2 hentah buat acc fb fake CPM tu..and now dalam kes polis..nasib baik diorang bertindak cepat..if korang nak tahu boleh la pergi dekat blog CPM ni ye...
korang boleh tahu selanjutnya..

bagi wan la kan,apa kepentingan yang diorang dapat yeh?nak famos amos macam diorang jugak ke?dengki ehh??takpe..kalau ekau dengki sangat dengan someone...ekau buat la semua benda yg berkait dgn diorang..buatlah segala benda yg fake korang nak buat! kalau boleh pergi la buat plastic surgery tuhh..

NAK SANGAT FAKE KAN??

pergi lahh...mana tahu lepas ni muka jadi macam orang yg dianiaya tu ke..korang pun bangga kan dipandang masyarakat??it's all SUCKS la weyh!!!

disebabkan banyak sangat benda2 yang dah jadi kes polis berkaitan dengan laman sosial nih..aku tak approve sapa2 pun yang add aku dekat fb..hahaa!!bukan kerek...cuma buat masa sekarang perlu berhati-hati je...takut wooo~

BAJET HOWWTT JE AKU KAN??
meh aku nak explain !! FYI,aku bukan menunjuk yang ramai add aku..secara jujurnya aku tanak menunjuk pun..!!sumpahh!!hentah2 ada yang lagi ramai orang add diorang tapi diorang tak approve je..ada yang sampai 100 lebih kott..
aku post benda ni sebab...nak suruh korang perhati betul2 dekat friend rquest yang wan bulatkan tuh..
bila dah terjumpa someone yang latak DP macam tuh..tak kira la sapa2 yang add wan,wan tak approve untuk sementara waktu...hanya untuk berhati-hati je..lagi pun 100% wan tak kenal sapa hentah diorang tuh..
and one more thing,memang orang buat acc fb untuk menambah kenalan..but wan pegang pada prinsip wan sendiri!!

approve orang yang kenal,orang yang agak2 kenal...orang yang ada kaitan dgn recent activities wan di fb..and takkan berkawan dengan someone yg macam ada unsur2 lu*** dalam fb dye..


MEMBER-MEMBER BLOGGER SUDAH TENTU DI APPROVE!!;)


bukan apa,maybe untuk sekarang dalam proses penapisan..yang mana wan rasa macam boleh buat kawan tu,approve je la..tapi untuk sekarang,hati-hati je..sebab kadang2 orang yang add kita ni kita tak tahu apa motif diorang kan?but yang betul2 jujur tu memang wan hargai la..tapi hentah la..wan susah la nak percaya kat orang melainkan orang tu wan dah kenal betul2..hehee!!;)

notajari: MissWanda memang hati keras..otak pun keras..!!errkk??bila ada sesuatu yang terjadi,mesti difikirkan sampai beku otak!!and sampai takde penyelesaian!!HAHAA..baik tak payah fikir kan??

assalam..~

2 comments:

..hizamirahim.. said...

yes.
jgn approve sebarangan.
bahaya.
:)

kim heeruul said...

gua pon pernah kene fake..
kalo rajin tgk dekat blog archive gua yg bulan6...