Jul 31, 2011

pre-konvokesyen

SALAM 1HARIMAU!!;)(merujuk kpd HARIMAU MALAYA)

pre-konvokesyen??apa??wan dah konvo?aisihh..dia baru form5 lee..
orytee..memang dah konvo..tapi pre-konvokesyen only..yelaa,maknanya konvokesyen betul2x tunggu aku masuk universiti laa...muahahaaa!!nice!ini kali ke-2 saya berjubah okeyy!!

sebelum tu,usha entry INI,dimana aku hanya letakkan gambar yang dapat menyimpulkan segalanya apa yang berlaku pada 28/7/2011..

dah usha kan??so,aku nak cerita about GRADUATION DAY!!hehee..
nice,form5 diberi peluang memakai jubah daripada yang dapat 1st place dalam form until 133..pergghh!!memang teramat sangat terlalu banyak kan??belum kira form6 yang grade jugak..but,apa pun nak ucapkan terima kasih untuk cikgu2x yang mengerah tenaga dgn menggunakan tulang 4 kerat diorang nak menjayakan majlis graduasi ni..alhamdulillah takde aduan mana2 cikgu yang terpatah tulang rusuk ke,tulang leher ke apa ke,semuanya gagah perkasa..hahaa!!

majlis ni pun kami dapat lihat kejayaan budak asli yang cemerlang dalam akademik diorang!!tahniah untuk mereka!!
what??budak asli??yuupp!!sekolah kami memang ada pelajar asli..jangan buat tak paham pulak..maknanya diorang ni dari kalangan orang asli laa..bukan senang nak bagi peluang untuk diorang..even aku selalu nampak ada yang terlentok dalam kelas sepanjang masa,tapi masih ada sekelompok kecil yang tak sia-siakan peluang diorangyang dapat bersekolah..bukan senang woo nak dengar diorang excellent dalam pelajaran..

abaikan topik di atas..(about budak asli)
now biar aku nak cerita melalui gambar betapa gembiranya kami dalam majlis graduasi ni..rasa macam dah habis belajar!!tak sabar nak kerja,tak sabar nak cari bakal menantu mak,tak sabar nak kahwin,tak sabar nak ada anak!!!huhh???choiiii!!SPM kau tak lepas lagi lah wan oii..imagine lebih-lebih pulak..ce ce ce sedorr kamu tu tgh belajor lagi..kau ni la wan!!

(sedang hapdate belog sambil berangan,macam ni la jadi.!!)

yela..sekali sekala berangan mesti la nak cerita kat someone..tapi nak cerita kat sape kalau bukan belogku syurgaku!!waahhh!!hahaa..yelaa..kakak study jauh la katakan..tak leh nak syi0kk dengan dia..kekekeee

ini gambar kelas!!gambar atas: keadaan masih terkawal...
gambar bawah: semua dah kena rasuk "HANTU SUSU" kott..
naseb takde didie alias je..
KAMI SAHABAT!!
semoga persahabatan selama 2 tahun ini tidak dipisahkan dengan sebab yg
tak munasabah..WE LOVE EACH OTHER!!
kurangkan kontroversi,tingkatkan prestasi!!ini bukan skandal..;)
kawan paling sempoii derr....;)
5science1 mmg penuh dengan berita terhangatt!!kuat gossiipp,kuat
study,hasilnya..yg di depan ini adalah pelajar contoh ye..
proud to be 5sc1!!;)
maaf!!saya belum bersedia..abang photographer yg diundang di
belakang sana amatlah KACAK!!
*winkwink!!
ella,aku,pui pui,ain,kila n depan tu yana..
pui pui the best!!HAHAA..
see..ini amatlah seronok!!eeee...geramm!!rasa macam dah habes belajar la..nak cari duitt..nak kawen!!yeyayayy!!huahahuahhauaa..*gelak pun dah tak betul..
sudah lahh..asyik berangan je..belajar pun tah ke mana nanti..hishh!!teruk..terukk..bahagia rasanya..hadiah paling bermakna pada hari ulangtahun kelahiran aku pulak tuu..duniaa ini aku yang punya!!HAHAA..
tapi,kejayaan belum ternokhtah setelah bergraduasi..masih banyak lagi yg perlu ditempuhi..

notaBMW: pic credit to all my beloved friends..BELLA,FATIN,AKIF,SALMY,FAIZ KHAMIS& FAIZ BONZAII..thanks guyss!!hehee

No comments: