Jul 23, 2011

semua sembang benda yang sama..!

gggrrr!!!dah agak bila bukak fb mesti same issue je..!!

news feed...

ini terpesong sikit laa drp isu utama !!hahaa


bosan kan??tapi takpe...layann jee..~
sebab...

aku pun tak kurang hebatnye...
mula2 topik yg same..makin lama makin melalutt..hahaaa!!
see!!semua perkara yang sama lah kan?excitedd aku!!hahaa
nohhh..!!banyak la kau excited..kihh3x..kenapa la fb tak setting kan,post yg sama tu,boleh komen oleh semua orang??kira macam satu post yg sama tu cover semua la..kan senang kan???
(lingkupp punya idea lahh hoii..!!)

dah-dah..
apa-apa pun..semoga HM lebih cemerlang untuk perlawanan akan datang !!
sila bagi hadiah yg paling bermakna untuk aku hari Khamis nanti..tolong sangat!!;)

3 comments:

Pendamba Mawar said...

xd plak sy post ttg bola..haha

wanda said...

pndamba>hahaa!!majoriti la..kihh3

Oppa Kudin Nz said...

Aduh,menang lagi.. :(