Jul 29, 2011

TEASER..!! 3 events a day

SALAM 1 HARIMAU!!(ade pule 1HARIMAU..)

28 JULY 2011..
-aku dah cukup 17 tahun pun..dah kena fokus SPM dah pun tapi GALOKK duk online lagi!!
-HARIMAU MALAYA MENGAAAUUUMMM dengan SINGA!!tapi..apa pon tak bolehh...seri 1-1 tapi Malaysia kalah agregat 6-4 oleh sebab terlalu ramai pelakon segera di atas padang Stadium Nasional Bukit Jalil..hailaaa..~
-SMSIS II..sekolah tempat aku menuntut sekarang..ANUGERAH CEMERLANG & HARI GRADUASI FORM5 & FORM 6...alhamdulillahh!!aku antara graduan yang telah berjaya pun pakai jubah konvo kali ke-2..(kali pertama waktu aku form 3 dekat MRSM PDRM KULIM)

perrrgghhh!!banyak kan event??
apa pun..tamau la nak cerita semua...penat!!!

enjoy this picture first..


semua ni sesuatu yang amat indah dalam sehari je!!
wwooowww!!amazing!!
thank you mak sebab dah beli kek and belanja kawan-kawan irah makan KFC..hehee!!
thank you HARIMAU MALAYA sebab permainan anda semua tetap membanggakan walaupun tak berjaya ke pusingan ke-3..
thank you semua warga sekolah sebab dah meraikan kami dlm hari graduasi..

selanjutnyaa....tungguu!!!;)

No comments: