Aug 17, 2011

Malaysia menang dalam perlawanan ke-4

SALAM 1HARIMAU!!

Habis sudah waktu bersahur..masuk hari ke 17 kita berpuasa dalam bulan Ramadan ni.dah kenyang makan sahur tadi kan?so,sama-samalah kita mengonlinekan diri seketika je yeekk..jangan lama-lama,pigi solat itu subuh lahh..

alih-alih facebook jugak dibukaknye..(itu je yg termampu...*mcm kena beli pulak nak online nih!!)
but apa-apa pun,login facebook tadi status pertama yg terkeluar gedeb0kk dekat home aku is a good news ok??bukan good news untuk aku sorang je..but untuk 1Malaysia..wahahahaaa!!macam nak umum dapat bonus bebagai pulak dahh..

sebelum tu...ni news yg aku dapat dapat semalam...

so,ini berita yg the segera one la..habis perlawanan terus
update kann...
pagi ni pulak,player HM sorang ni kira amek mood nak kongsi kegembiraan kot..semalam habis game terus balik rehat gam0kknyee..hahaa!!harini,pagi-pagi lagi dia dah update..

dalam banyak2 player HM,Amer la yg paling the rajin nak cerita
perkembangan terbaru team diorang dekat Slovakia..
see!!kalau dilihat balik,memang kebanyakan diorang menang tipis je kan..tapi sekali kalah hamek kau 4-1 nye di balunn!!btw,ni maybe petanda team football Malaysia ada potensi cerah lahh nak lebih menyinar nanti kann..(cakap macam aku proaktif terlampau dalam bab cenggini!!)

apa pun,Wan Zack Haikal kemain menyerlah lagi di Slovakia yekk..!!asyik jadi mamat jaring gol bola je..congrate ye wanjekheykal!!(mood malas nk panggil nama penuh beliau...errkk!!)

ok lah..nak cakap ni je !!!
TAHNIAH...TAHNIAH...TAHNIAH...HARIMAU MUDA !!

No comments: