Aug 30, 2011

sedikit kata ingin ku titipkan bersama


Just a short & simple entry

Wanda nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Lebaran..Maaf Zahir & Batin ku pinta !! ceewwaaahhh!!!sempena Hari Lebaran yang dah pun kunjung tiba,wanda nak khaskan ucapan untuk family,kawan-kawan,saudara mara,guru-guru,followers & semua yang membaca entry ini..


my lovely family-->ampun dan maaf dipinta jika ada terkasar bahasa,menyakitkan hati,mengguris perasaan kalian atau apa-apa je la..mintak ampun dari hujung rambut yg halus ni hingga ke hujung kaki yg dihiasi dengan kuku-kuku ku yang comel !! muahahahaa..

my dearest friends-->to all my friends tak kira la dari sekolah rendah aku di SKMS,MRSM PDRM & SMSIS II,aku nak mintak maaf bebanyak if sepanjang kita berkawan ada korang terasa hati dengan aku...perkara biasa la bila kita seronok-seronok,gurau senda bebagai..mungkin dalam gurau ada pahitnya..walaweyhh!!selamat hari raya ye kaliann..

saudara-mara-->macam biasa,mintak maaf bebanyak ye kalau I ada bermasam muka dengan anda semua yekk..0-0 tau..jumpa pagi besok !!! heheee..

guru-guru-->wan mintak maaf banyak-banyak kalau sepanjang cikgu-cikgu semua mengajar wan ada yang menjengkelkan ke,terasa dengan wan ke,atau wan ada tergosip pasal cikgu ke,mengata belakang ke apa ke...heheheheee!!mintak maaf bebanyak tau sebab tu semua tak disengajakan..kalau sengaja dah lama wan tak mintak maaf..halalkan ilmu yang cikgu ajar kan..dan doakan kejayaan wan SPM akan datang ni..=)

followers-->selamat hari raya kalian !! mintak maaf if ada yang terasa dengan Wanda ye..mana la tau kot2 ada entry2 wanda yang buat korang terasa..ampun maaf dipinta !!

kepada semua,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN..


jemput datang rumah kalau ada kesempatan ye..;)

No comments: