Aug 28, 2011

Selamat Hari Menjadi my kakak !

(sambil menyanyi ikut melody..) happy birthday to you....happy birthday to you.....happy birthday to Sis Elis...happy birthday to you..!!

ehemm!!sedap tak??bhahaa!!tak sedap biarkan..hanya untuk my kakak tersayang !!hehee..

dear Sis Elis Wanie,
wan nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Ulangtahun sis yang ke-**??12 kott..ahhaa..semoga sis sentiasa berjaya dalam hidup,dimurahkan rezeki dan sentiasa mendapat redha daripada-Nya..
juga didoakan semoga si makin tembun !! ooppss!!

wan doakan sis tabah dalam menjalani kehidupan seharian,tak putus asa dan bahagia mendapat adik secomel wan !! bahhaaa...perasan sihh !! sorry ye sis,no present for you..hanya ucapan sahaja sebagai mengingati kakakku yg somell!!

ehh..lupa !! ada kek..


heart chocolate cake untuk kamu !! muahaahahaa..boleh tengok je lahh!! x dapat rasa tauu..puasa !! tak boleh makan..hahaa!! tahan nafsu kamu tengok cake ni..woohhoohhooo!!
apa pun,semoga sis HAPPY ALWAYS WITH UR SWEETHEART !!

aauuuuwww!! a lot of love from ur sister,
Miss Wanda.

2 comments:

elis wanie said...

hehe syg..tq sangat..haha tak sangka kan sbb blog je kite ley kenal,.haha! terima kasih untuk entry ini.trimas jugak wish tu..semoga jadi kenyataan..amin..n selamat hari raya adik!

wanda said...

hahaa..betul2x..blog je pun kan??syg kakak sangat2!!hehee..selamat hari raya juge..=)