Aug 14, 2011

terlalu amat sangat menikmatinya !

SALAM 1HARIMAU!!! AAAAUUMMM!!

semalam punya ceritaa....

berbuka dengan penuh selera sampai ke jamban sebagai penyelesaiannye...HAHAA!!ok,tu je..;)
and berjaya menjeleskan my sister di Bangi...ini kakak kandung ye ! ouhh..saja nak berkongsi kegembiraan dengan korang..tak kisah la korang suka ke tak,aku nak jugak cerita..hee~

semalam aku dapat kakak lagi sorang tau..saja gataii tangan buat family request dekat sis Elis Wanie ni..
dia comel and chubby tembun tembun gituu!!ok dah !! nanti dia perasan pulak..ooppss!(jangan di marah saya ya dong..??hueehueehueee) 
tak tahu nak curik mana dahh..hahaa!!

kami ibarat adik beradik yang terpisah sejak kecik kununnyee...tak pernah bersua muka punn hanya di alam maya je lahh..HAHAA!!(bajet drama sedihh..)
and actually 'I GOT HER FROM THIS GROUP'..thank you ADMIN sebab bagi aku dapat kakak kedua..hahaa!!selain share cerita pasal blog je,ni peluang nak bermesra dengan macam-macam org 1Malaysia la katakan..hahaa!!(nak cite jugak,admin grup ni sekampung dgn aku je!!HAHAA!!kan dah over..ngengg!!)

back to normal..
to my kakak kandung sis semalam..I dah menjeleskannye dgn satu jenis makanan je baru..
so entry ni,bagi menambahkan lagi kejelesan yg sedia ada pada diri beliau..enjoy this entry ye kakak..HAHA!!

ini makanan yg telah buat kakak aku jeles nak bagai
semalam..
ni hanya gurauan ya sis !! hueehuee
special from mom !! daging masak merah mabeleessss ouhh!!
cuma banyak bawang je..hueehueee...
tapi masakan mak totapp di hati..
comel kan saya??ok..ni hanya apa yg tertera di apron mak ketika bersilat di dapur..
takkan nak snap pic mak yg sdg bz kan??kartun ni pun jadi lahh..
ehemm..ehemm...harap takde timbul kejelesan antara kaum..hahaaa!!
alahaaiii..akak...tunggu kamu balik raya nanti..lagi meriah..rasanya??hueehuu..ini makanan bila abang balik je..kalau complete whole house..meja pun x cukup nak hidang makanan..

and fyi,makanan ni habis ok!!hahaa..yelahh..dah ada ayam golek tergolek golek tu mesti la habes bebagaii..dpt ayam senyap je sorang-sorang time bebuke semalam..hahaa!!

masakan mak daging masak merah tu habis time bersahur pagi tadi..gggrr!!untunglah mak aku dapat anak-anak kuat makan!!!mana tak tembun sesowang..gggrrrr!!

memang menikmatinye lah pun aduiii!!;)

No comments: