Aug 28, 2011

thank you very very damn much Sis Gee !!


eheemmm..ehemmm..!! blog Miss Wanda ada baju raya laahh!! bahagia sudahh meyhh..kalau sesapa yang ada jenguk blog Miss Wanda before ni,mesty perasan kan macam mana baju blog ni sebelum ni..tapi,ada ke yang nak perasan dengan perubahan ni??siapalah Wanda kann..(ayat mintak penyepak nih..!!)


Kak Gee,thank you sebab buatkan 'baju raya' Blog Miss Wanda ni yepp??tak pernah terfikir pun blog ni akan jadi cantik and meriah macam ni sekali !! Wanda pun ada semangat dah aktif berblogging lepas ni..*winkwinkk!! and kebetulan,perubahan ketara bila nak dekat sambut Hari Lebaran yang akan datang...waahhh!excited tauu..again,

THANK YOU VERY MUCH SIS GEE!!

di kesempatan ni juga,Wanda nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Lebaran kepada semua umat Islam yang meraikannya..dan tak lupa juga Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan kepada semua rakyat Malaysia...semoga sambutan kali ni membawa seribu satu makna kepada kita semua..Amiinnn..

ouhh..lupa..!!nak kenal dengan Sis Gee??jomm Wanda bawak !!

2 comments:

Cik Gee said...

wow... terharu ye kak gee! siap promote belog kak gee ag.. ahaksss.. masyeh sebab suka hasil tangan kak gee.. masyeh.. ^^

wanda said...

ahahaa!!aawww..mesty la suka..hee~