Oct 16, 2011

Pengasuh 3 jam

Hello readers..

semalam wan dah penat berjalan..sampai jugak hajat nak beli buku latihan yg baru..ececeehh!buat rajin boleh..mana tak rajin exam lagi 29 or 28 hari je lagi..SPM maaa~ bukan nak sesakkan sangat kepala otak ni waktu genting macam ni kan..cuma buku latihan yg sebelum ni finish sudah.cewwaahh!! *rajin anak makk..


btw,before pergi cari buku di Kuala Kangsar, macam biasa family wan mesti singgah kampung dulu..alang2 cousin ada balek bawak anak dia sekali, kami 'culik' seketika anaknya yang sulung..yeehhaaa!!memang 'easy going' lah kot budak ni..baru dua tahun dah pandai berjalan merata nohh..

tadaaaa!! rambut saia berserabaiii..
*pandai target muka sendiri yee..
baru bangun tidur dia dah mamai nak tangkap gambar sendiri..inilah hasilnya!! hahaaa..*comel tak saye??
macam-macam lah kan..lonely without parents..makcik dia ni pergi kidnapped dia lahh buat teman pergi kuale..sepanjang perjalanan pergi balik 3 jam tulah dok melayan kerenah dia ni..haihh!!

di kuale semua kepenatan and 'blur' taktau nak pergi mana dah after beli buku kann..berjalan sana sini masuk kedai yg terbuka pintunya,last2 nak balik tu lah kena saman..kalau tahu dah lama blahh awaii2!! mak dah pening..asyik main dengan duit je lately nih..

dalam kereta otw nak balik Lenggong hantar budak ni, bertahan lah telinga wan,adik and cousin wan dengar keluhan mak kena saman tuh..errkk!it's ok..journey from kuale ke lenggong tak lama..merepek2 sampai lah lenggong..;)

anis farhana masuk rumah dengan penuh bahagia sebab jumpa daddy and mama nye..tapi pengasuhnya yang melayan selama 3 jam tu macam mana pulak ekk??

nasib lahh ada tempat nak berehat seketika kat bawah
pokok cempedak depan rumah mak long ni..
berehat dengan penuh perasaan! sekiann..bergembiralah kamu wahai anis farhana..

No comments: